Nigellan kalkkuna reseptejä

Täytetty kalkkuna amerikkalaisittain

Kalkkuna. Hiero kalkkuna suolalla ja valkopippurilla. Laita kalkkuna ritilälle uunipannun päälle. Ota kalkkuna uunista ja kääri se folioon

Täytetty kalkkuna

Paista kalkkunanmaksa, mausta ja hienonna ja lisää taikinaan. Ellei kalkkunapakkauksessa lue toisin, laske paistoajaksi n

Maustemarinoitu kalkkuna

Tee öljystä, karkeasta suolasta ja puristetuista valkosipulinkynsistä marinadi ja pane kalkkunanrinta ja marinadi paistopussiin

Hedelmillä täytetty kalkkuna

Aseta kalkkuna uunipannuun, penslaa se voisulalla ja asettele selleri, porkkana ja sipuli kalkkunan ympärille

Hieno broilerisalaatti

1. Irrota broilerinlihat ja leikkaa paloiksi. Kuori greippi ja leikkaa hedelmäliha isoiksi kuutioiksi. Keitä perunat ja halkaise ne

Täytetty minikalkkuna

Aseta kalkkuna uunipannuun, ja sen ympärille sipulit ja juurekset. Penslaa kalkkuna voisulalla. 1 kalkkuna, n

Kalkkuna-hedelmänuudelit

Suikaloi kalkkuna ja kuullota suikaleet wokkipannulla, miedossa oliiviöljysssä. 400 g kalkkunanrintaa tai

Kalkkunaa kaakaokastikkeessa

Irrota lihat kalkkunasta ja leikkaa pieniksi paloiksi. 1 paistettu kalkkuna. 1. Hienonna keltasipuli. Kalttaa ja kuori tomaatit ja poista siemenet

Kalkkunaa omenakastikkeessa

Kuullota kuutioitu kalkkunanliha voissa, mausta palat currylla ja ripottele mukaan vehnäjauhoja. Hauduta kymmenisen minuuttia, jolloin kalkkuna kypsyy ja hedelmät pehmenevät

Kalkkunapyttipannua ja munakokkelia

Kuutioi kalkkunan liha. Kuullota vihannekset pehmeiksi voissa, lisää kalkkuna paistamisen lopussa. Mausta ja tarjoile välittömästi kalkkunapyttipannun kera

Appelsiinikalkkuna

Laita kalkkuna voideltuun uunivuokaan. Siivuta kalkkuna ohuesti ja tarjoile appelsiinin ja bataatin kera

Kalkkunawokki

Leikkaa kalkkunanfileet suikaleiksi. Laita kalkkunapalat ja sipulit öljyyn marinoitumaan. Wokkaa kalkkunasuikaleet vähän kerrallaan
Muuttolinnut ovat saapuneet! Kalkkuna Jamien neuvoin

Muuttolinnut ovat saapuneet! Kalkkuna Jamien neuvoin

Uuniperunat valmistin Nigellan tapaan. Kompakti koko ja huokea hinta veivät minua kuin pässiä narussa ja ostin kalkkunan odottamaan joulun jälkeistä olotilaa, jossa sianlihan houkuttavuus olisi alimmalla vuotuisella tasollaan, eikä vastikään hankittuja poropaloja vielä raskisi syödä