W. o. n. t. k. e. i. a. s. l. u. p. j. E. m. ä. w. h. y. ö. d. -. ,. v. ). H. U. O. M. V. r. J. R. 4. 6. 2. 5. 3. 0. 1. T. g. K. L. S. N. Y. ". 8. A. t l
T. y. k. ä. n. a. i. e. l. s. t. ,. m. j. o. h. b. g. J. ö. d. u. v. r. p. z. -. R. M. N. A. K. S. –. E. L. V. G. 1. (. 3. 0. ). 2. ½. 5. c. O. P. Ä. D. d l. r k. t l
Nuo nyytit olivat aika kiva lisä joukkoon, vaikkakin toivat muutaman ylimääräisen kalorin pataan. Sitten tietysti ne jämätaikinat reunoilta jotka keräät kaikista levyistä ja teet niistä viimeiset nyytit kiroten taikinan tahmeutta
Nyytit syntyivät tällaisella ohjeella. Pienet jauhelihanyytit. Nyytit pysyvät kyllä hyvin kiinni, kun taikina on kaulittu riittävän ohueksi ja ummistusnipistäminen tehdään riittävän ronskisti
Wonton-nyytit voidaan kypsentää keittämällä, paistamalla tai höryttämällä. Höyryttäminen on näistä hellävaraisin tapa, joten ensikertalaisen hieman epätasalaatuiset nyytit pysyvät näin helpommin kasassa