Pohjana on omenapiirakka ja täytteessä maistuu kivasti vanilja. KARAMELLISOIDUTOMENAT (kakun päälle). Niimpä suosittelenkin, että päälle tulevat omenat kannattaa leikata pieneksi kuutioksi
Itselläni taitaa uuni olla lähdössä pian vaihtoon, koska tällä kertaa oma omenapiirakkani jäi vielä tuon puolentoista tunnin paistoajan jälkeen sammutettuun uuniin puoleksi tunniksi, koska keskusta tuntui vielä liian "höllyvältä"
Ripottele pinnalle karamellisoidutomenat. Pilko omenat pieniksi kuutioiksi. Sulata hyvänkokoinen voi nokare pannulle ja kun voi on sulanut, kaada omenat pannulle
Tämän tarte Tatinia, eli ranskalaista alkuperää olevaa omenapiirakkaa mukailevan karamellisoidun omenakeikaus piirakan valmistin tosiaan vain alkuperäistä reseptiä mukaillen, sillä keittiöstäni ei löydy valurautapannua, eikä keraamista uunivuokaa jota voisi kuumentaa liedellä, joten karamellisoin omenat kattilassa ja siirsin karamellisoituneet omenat sen jälkeen uunivuokaan joka oli mielestäni sopivan mallinen piirakan paistoon