150 g ranskankermaa. 150 g ranskankermaa. Moi. Tein kahvipöytään tarjolle talviomenista piirakan. Pohjan ohje on sama kuin tässä piirakassa, mutta ilman mantelirouhetta
Itselläni taitaa uuni olla lähdössä pian vaihtoon, koska tällä kertaa oma omenapiirakkani jäi vielä tuon puolentoista tunnin paistoajan jälkeen sammutettuun uuniin puoleksi tunniksi, koska keskusta tuntui vielä liian "höllyvältä"
Lähinnä burgereita ja ruokaisia salaatteja, lämmintä omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta, mums. Burgerin välistä löytyvät guacamole, salsa ja ranskankerma sopivat kokonaisuuteen nekin kuin nakutettu
Sekoita ranskankerma purkissaan notkeaksi ja levitä tasaisesti piiraalle. Paista omenapiirakkaa 200 asteessa noin 25 minuuttia. 200 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
Jälkkäriksi vielä uunituoretta omenapiirakkaa vaniljajätskillä, ja lauantaiähky oli taattu. Pitkästä aikaa siis tortilloja, tacomaustetulla jauhelihalla, salsalla, Guacamolella, ranskankermalla, juustoraasteella
Hänen kanssaan teen useasti omenapiirakkaa, jonka resepti on luotu jo 1940-luvulla. 4 oman maan hapanta omenaa kuutioituna 100 g ranskankermaa 2 tl vaniljasokeria 1 tl perunajauhoja 1 dl kuorittuja manteleita. 2 prk (2 x 200 g) maustamatonta tuorejuustoa 1 ½ dl sokeria 2 onnellisen kanan munaa 1 tl vanilliinisokeria 1 ½ rkl sitruunamehua 2 rkl perunajauhoja 200 g ranskankermaa 200 g valkosuklaata. 100 g ranskankermaa 2 tl vaniljasokeria 1 tl perunajauhoja. 1 ½ dl sokeria 2 onnellisen kanan munaa 1 tl vanilliinisokeria 1 ½ rkl sitruunamehua 2 rkl perunajauhoja 200 g ranskankermaa
Aterian päätti omenapiirakkaranskankerman ja karamellikastikkeen kera. Karamellikastike on syntistä (sitä olisi voinut olla jopa enemmän), ja ranskankerma oli jälleen hyvä tasapainottaja, joka toi klassiseen annokseen persoonallisuutta
Ja täytteen tuorejuuston voi ihan hyvin korvata kermaviilillä tai rahkalla tai vaikka ranskankermalla, tuorejuusto ei noin pienenä määränä maistu juurikaan