He esittelevät viisi sinistä aluetta ja niiden ruokakulttuureja sekä elämäntapoja. Huippukokki Niklas Ekstedt ja tiedetoimittaja Henrik Ennart ovat kirjoittaneet sinisten alueiden innoittamina kirjan Maailman paras keittokirja – Pitkän ja onnellisenelämän ruokaa (suomentanut Susanna Paarma, Atena 2016)
Olen onnellisen väsynyt. Toisen Pikku Murun jälkeen syntymän jälkeen en ole ollut itseni. Nyt en oikeastaan enää edes muista millainen olin ennen, koska nykyinen olotilani on ollut voimissaan jo niin kauan
Viini, ruoka ja hyvä elämä messut ovat yksi ehdottomista vuoden kohokohdista, Vietin ystäväni kanssa aivan mielettömän hienon päivän messuilla lauantaina 24
Tänään tulee taakseni 22 vuotta elämää ja yli puolet on vielä edessä. Ajatus mikä herää ensimmäisenä on, että enkös minä juuri täyttänyt 15 ja saanut mopokortin
Heipä hei, täällä taas. Silmät sikkaralla yritän jotain rustailla. Viime aikoina on unet jääneet melko vähiin, koska ei vaan ole malttanut käyttää aikaa nukkumiseen
Eikä edes puhuta siitä, että pannareiden syöminen arkiaamuina toteuttaa elämän tärkeintä ohjenuoraa. Eräs rakas ystäväni kysyi tässä vähän aikaa sitten, syönkö todella pannareita aamiaiseksi
mä en sanu hyvii kuvii meijän uudesta järkästä kun tuli jo niin aikasin ja ihan yhtäkkiä pimeetä ja meijän lamputki pimahti olkkarista eli oltiin täällä kynttilän ja meijän pikkuvesiputouksen valossa