Paistetut maksapihvit reseptejä

Maksapihvit

Maksapihvit

Maksapihvit. Filed under. Ruokaohjeet — Jätä kommentti. 22/05/2015. Tämä ei ole nykymuodin mukainen pihviohje jossa paistettaisiin siivuja kokonaisesta maksasta, vaan tarkoitus on tehdä perinteisiä maksapihvejä, joissa käytetään jauhetusta maksasta sekoitettua taikinaa

Maksapihvit omenan ja sipulin kera

Paista maksapihvit pannulla voissa keskilämmöllä noin 1 ½ - 3 minuuttia kummaltakin puolelta, maksa saa olla mielellään vähän rosaa sisältä
Jauhemaksapihvit

Jauhemaksapihvit

Ranskikset ja paistetut makkarat ja lihapullat on meidän synttäreiden hitti tuotteet. Tässä on nyt pari viikkoa tehnyt niin mieli jauhemaksapihvejä, kun niitä täällä netin välityksellä olen katsellut, että oli aivan pakko niitä itsekin taas valmistaa
Jauhemaksapihvit omenan ja sipulin kera

Jauhemaksapihvit omenan ja sipulin kera

ja juu, tietty uunissakin vois paistaa, vaan ei ne maultaan ole yhtään samanoloisia mitä tälleen pannulla paistetut
Sipuli-pancettakeiton vuoro

Sipuli-pancettakeiton vuoro

Paistetut sipulirenkaan maksapihvin päällä ovat tietysti klassikko, mutta kyllä meillä on jo ennen tätä uutta soppabuumia aika usein ollut ranskalaista sipulikeittoa, joka on lempeää, paksua, täyttävää, ihanaa talviruokaa
Maksapihvit

Maksapihvit

Leivitä 1 cm paksuiset maksapihvit jauhoissa ja paista pari minuuttia kummaltakin puolelta. Paistettu maksa on hyvää sellaisenaan, ihan vaan voissa paistettuna, ja tarjottuna pasitetun sipulin, puolukan ja perunamuussin kanssa
Maksapihvit ja salvia-kermakastike

Maksapihvit ja salvia-kermakastike

Siistityt, paistetutmaksapihvit ovat samettisen herkullista. Maksapihvit ovat herkkua, tosin ei ihan kaikille

Maksapihvejä kaalipedillä

Kaalikylmäpuristettua kookosöljyäkaaliakuohukermaaMaldon-suolaaKuumenna kookosöljy keskilämmöllä paistinpannulla
Jauhemaksapihvit

Jauhemaksapihvit

Koulussa jauhemaksapihvit olivat ällötyslistan kärjessä. Tarjoa jauhemaksapihvit perunamuusin, puolukkahillon, paistetun sipulin ja kermakastikkeen kera n

Jauhemaksapihvit

 . 300 g raakaa tai kypsää perunaa. 1 sipuli. 1 kananmuna. 1 tl suolaa. 1/2 tl valko- tai mustapippuria. 1/2 tl meiramia tai kirveliä

* Jauhemaksapihvit *

 . 300 g raakaa tai kypsää perunaa. 1 sipuli. 1 kananmuna. 1 tl suolaa. 1/2 tl valko- tai mustapippuria. 1/2 tl meiramia tai kirveliä

Ruokapäiväkirja, päivä 18

Kyseessä ei olleet mitkään jauhelihalla jatketut jauhemaksapihvit vaan ihan voissa paistettuja, suolalla ja pippurilla maustettuja maksaviipaleita