Maksapihvit. Filed under. Ruokaohjeet — Jätä kommentti. 22/05/2015. Tämä ei ole nykymuodin mukainen pihviohje jossa paistettaisiin siivuja kokonaisesta maksasta, vaan tarkoitus on tehdä perinteisiä maksapihvejä, joissa käytetään jauhetusta maksasta sekoitettua taikinaa
Ranskikset ja paistetut makkarat ja lihapullat on meidän synttäreiden hitti tuotteet. Tässä on nyt pari viikkoa tehnyt niin mieli jauhemaksapihvejä, kun niitä täällä netin välityksellä olen katsellut, että oli aivan pakko niitä itsekin taas valmistaa
Paistetut sipulirenkaan maksapihvin päällä ovat tietysti klassikko, mutta kyllä meillä on jo ennen tätä uutta soppabuumia aika usein ollut ranskalaista sipulikeittoa, joka on lempeää, paksua, täyttävää, ihanaa talviruokaa
Leivitä 1 cm paksuiset maksapihvit jauhoissa ja paista pari minuuttia kummaltakin puolelta. Paistettu maksa on hyvää sellaisenaan, ihan vaan voissa paistettuna, ja tarjottuna pasitetun sipulin, puolukan ja perunamuussin kanssa
Koulussa jauhemaksapihvit olivat ällötyslistan kärjessä. Tarjoa jauhemaksapihvit perunamuusin, puolukkahillon, paistetun sipulin ja kermakastikkeen kera n