Paras keksimämme oli kaulita piparit kahden voipaperiarkin välissä mutta tämäkin on, varsinkin kiireessä, mutta näin saimme kuitenkin piparkakkumuotilla leikattuja pipareita
Piparkakkutaikinasta tehtävä kolmiulotteinen, pyöreä muoto on kiinnostanut minua siitä lähtien, kun joitain vuosia sitten eräs lukija kertoi tekevänsä joka jouluksi iglutalon
Arja Savela, Myllyn Paras Oy Piparkakkutaikina. Piparkakkutaikina ja suolapähkinäpiparit. Muotoile piparkakkutaikina leivinpaperin päällä yhdeksi yhtä isoksi levyksi kuin iso lehtevä levy
1 paketti Myllyn Paras torttu-, lehti- tai voitaikinalevyjä (500 g) tai iso lehtitaikinalevyjä (600 g). 1 paketti Myllyn Paras laktoositon pipari- tai perinteinen piparkakkutaikinaa
Sulata myös piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Aseta päällimmäiseksi piparkakkutaikinalevy. 1 pkt Myllyn Paras Iso Lehtitaikinalevyä (600 g). 1 dl Myllyn Paras Puuroriisiä tai Puuro Riisi+Ohraa. 1 pkt (500 g)pakastepiparkakkutaikinaa
Eikä mitkään valmistaikinamyllynparassunnuntaipiparit (vaikka nekin käy kyllä pahimpaan hätään joulun kiireessä aina silloin tällöin) vaan ihan kunnon, itse alusta asti tehty piparkakkutaikina ja siitä leivotut piparit
Ja onhan meillä teille toki muutakin jännittävää kerrottavaa ja jaettavaa kuin maailman paras pipariresepti - tässä kuussa nimittäin kolme viikkoa ennen joulua aloitetaan blogiarvonnoilla, joista ensimmäiseen kannattaa valmistautua jo huomisesta lähtien
Käytin netistä, Myllyn paras- sivulta löydettyä reseptiä, joka on seuraavanlainen. Halusin tänä vuonna tehdä piparkakkutaikinan itse, mutta harmikseni se ei onnistunut ihan niin hyvin mitä toivoin