Passiontäyte. Tässä kesän korvalla kun olen testaillut erilaisia suklaakakkupohjia, niin ylivoimaisesti suosikikseni on päässyt tämä Suklaapossun Mielettömän mehevä suklaapohja
Sugarin Ananaskakku, Yummy bakerin ihanainen suklaakakku, Pullahiiren Converse kakku, Pikku Murusia blogin hurmaava mustikkapiirakkakakku ja Kakkukatrin kerroskakku joka voitti koko kisan
Muokkasin suklaakakkureseptin leivoksiini sopivaksi. Meidän perhe herkutteli viime maanantaina toisena pääsiäispäivänä näillä passion-suklaaleivoksilla
Kaupassa käydessä osui silmään Pandan tumma uutuus suklaa (tai en tiedä onko uutuus mutta itse en ole aikaisemmin nähnyt) Peach passion ja sehän oli heti otettava testiin
GrillipizzaGrillipizzaa halusin kokeilla siitä lähtien, kun törmäsin siihen ensimmäisen kerran Sara La Fountainin keittokirjassa Passion for food, mutta viimeistään Glorian ruoan & viinin kesänumero antoi lopullisen sykäyksen kokeilulle
Eli lohi pilkotaan valmiiksi sopiviksi suupaloiksi, poltetaan liekittimellä pinta ja päälle passion/lime"pestoa" Kävin ostamassa uuden lelun, nyt on liekitin, mukana tuli oikein créme brülee kipot, pitänee niitäkin kokeilla joku kerta