Pursotetut kyljet ovat perinteinen vaihtoehto -moderni ilme syntyy suorilla, sileillä reunuksilla. Jos teet kinuskikakkua, pursota kerma ensin ja lisää notkea (mutta ei kuuma
Tänä vuonna teinkin lapsille (ja miehelle) syntymäpäiväkakuksi vain ihan perinteisen kinuskikakun. Meillä kukaan ei oikein pidä sokerimassan, eikä voikreemin mausta, vaan olemme ennemminkin perinteisen kermakakun ystäviä
Kinuskikuorrute kakun päälle on perinteinen ja ihanan imelä tapa viimeistellä kakku. Kun kinuski on jäähtynyt pursota tai sivele kermavaahdolla reunat ja koristele kinuskikakku esimerkiksi marsipaaniruusuilla
Perinteinenkinuskikakku. Kinuskimousse syntyy vähän erilailla mitä muut mousset. Kinuskissa fariinisokeria ja kermaa keitetään yhteen ja siitä syntyy kinuskia