Viipaleuuniperunat. Kuori ja viipaloi perunat. Viipaleuuniperunat. Kuumenna öljy uunipannussa, laita perunat pannuun ja anna paistua kullanruskeiksi uunissa noin 30 minuuttia
Ruoka- ja viinivinkkejä tänne Temmattuunkin lupailin, ja tässä postauksessa tulee ´peruna-tomaattivuoka Provencalen´ -ohje ja yksi espanjalainen punaviini-vinkki, mutta ennen niitä vinkkaan parin vuoden takaiseen ”Pieneen pääsiäisruokakirjaseen”, jonka tein
Kuorineen tiristetyt perunat kuulostivat ihanilta. Testasimme niiden lisäksi valkosipuliperunat. Useinhan nämä perunat uitetaan kermassa, ja valkosipulia saa hakemalla hakea
Kuori perunat ja sipuli. 1 tl suolaa, 1 tl provencale yrttiseosta, muutama rouhaisu mustapippuria. Leikkaa perunat puolikasviipaleiksi ja esikeitä n 5 minuuttia
Vanhemmat perunat haluan paistettuina, valkosipuliperunoina, pyttipannussa tai gratiineina. Ideana on siis se, että tomaateista tuleva neste riittää pitämään perunat riittävän kosteina
Uuniperunat. Harjaa perunat huolellisesti ja leikkaa ne pitkittäin halki. 17. 9. Cono Sur. reseptikilpailu. Cono Sur järjesti pohjoismaisille ruokabloggaajille reseptikilpailun, jossa aiheena oli pohjoismainen lammas, peruna, omena tai lohi
Kuori perunat ja porkkanat. 3 tl välimeren yrttejä tai herbes de provencalea (kuivamaustepusseja kaupasta). 1) Keitä perunat erikseen ajan säästämiseksi huuhdellussa madekattilassa. 2) Kypsennä perunat, kaprikset ja varsiselleri liemessä, kun se on valmista ja siivilöity. 3 tl välimeren yrttejä tai herbes de provencalea (kuivamaustepusseja kaupasta)