Mutta tässäpä olisi teille minun suosioon päässyt pinaattilettujen ohje. Olin monesti kuullut, miten helppoja ja hyviä itse tehdyt pinaattiletut olivat, mutta silti ajattelin niitä jotenkin työläiksi tapauksiksi
Kehittelin kyseisen ohjeen pohjalta nämä herkulliset ja makeat pinaattiletut. Lopussa vielä ohje ihanaan vihersmoothies juomaan, johon voi käyttää loput pinaatit
Lettujen paistaminen ei kai varsinaisesti ole leipomista, mutta olen niin innoissani oman kasvimaan sadon käyttämisestä, etten malta olla laittamatta ohjetta tänne
Jos et ole vielä tutustunut kvinoa-pinaattilettu-ohjeeseeni, niin kannattaa sekin vilkaista. Tämän reseptin pinaattiletut ovat gluteenittomia, sillä kaikki jauhot on korvattu kikhernejauhoilla
Ohje on Aila Pakariselta ja mainiosta keittokirjasta “Lapsuuteni ruokamuistot”. Herra Raadelmasta ehti kinuta muutamaan otteeseen veripalttua, kunnes sitten kauppareissulla matkaan tarttui pullollinen pakasteverta
Alempana on alkuperäisen Yrjölän puuron ohje. Jos tekee mieli järkyttää kaavoihinsa kangistuneita kanssaihmisiä, joiden mielestä naisen tarkoitus on vaan pukata lapsia, hoitaa kotia ja lämmittää mikrossa pinaattilettuja, kannattaa kertoa hyvin vuolaasti kaikesta koiraharrastukseen menevästä ajasta ja rahasta