Valmis piparitaikina sopii monenlaiseen käyttöön. ½ dl perunajauhoja. Perinteisten piparien sijaan voi tehdä erilaisia pipariteoksia tai helpottaa piirakan valmistamista hyödyntämällä taikinaa pohjassa
Täytä valmiit piparit pienellä määrällä hilloa. Piparit ovat parhaimmillaan vasta seuraavina päivinä, pysyvät ihanan pehmeinä, suorastaan suussa sulavina
Kaulinnan auttamiseksi jauhotukseen sopii parhaiten gluteeniton jauhoseos tai perunajauhot. Kun kyselimme toiveitanne tämän vuoden joulukalenteriin, oli gluteeniton piparitaikina yksi suosituimmista ehdotuksista
1 dl perunajauhoja. - Leivoin pitkästä aikaa kakkua. Torttuja ja pipareita on syöty koko joulukuu, ja jo marraskuussakin, joten mieli teki jotain muuta jälkkäriksi joulun ajan kahvipöytään
3 rkl perunajauhoa. 3 rkl perunajauhoa. Puhuin joulun alla siskoni kanssa joululeivonnaisista ja gluteenittomasta leivonnasta, ja ajattelin, että voisin postata tännekin aiheesta jotain