Porojauheliha reseptejä

Tomaattinen porojauhelihakeitto

Tomaattinen porojauhelihakeitto

400 g porojauhelihaa. Kuori ja kuutioi juurekset ja sipulit. Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää valkosipuli, sipuli ja tomaattipyree
Pelmeneitä

Pelmeneitä

Näihin käytin loput siitä suurella huolella vaalitusta porojauhelihasta, mutta toki tähän voi käyttää mitä tahansa eläintä( tai no miksei vaikka pelkästään sieniäkin
Syksyinen porolasagne

Syksyinen porolasagne

Ruskista porojauheliha kattilassa. n 300 g porojauhelihaa/poronkäristyslihaa. 300 g porojauhelihaa/poronkäristyslihaa
Poroperunaloota

Poroperunaloota

Porojauhelihan lisäksi muutin tuon sanan loora lootaksi. n 250 g porojauhelihaa. 250 g porojauhelihaa. Poroperunaloota on muunnelma arjen klassikosta eli Pehtoorin perunaloorasta
Pohjoisen poroslidereitä

Pohjoisen poroslidereitä

Jota kautta pakkaseeni on sitten päätynyt porojauhelihaa. Porojauheliha on itsessään sen verran vähärasvaista, että sitä kannattaa sekoittaa joko johonkin rasvaisempaan jauhelihaan
Hyvää Suomesta : poropaimenen piiras

Hyvää Suomesta : poropaimenen piiras

Porojauhelihakastike. 2 pkt Pirkka - porojauhelihaa. 2 pkt Pirkka - porojauhelihaa. Hyvää Suomesta- kampanja haastoi bloggareita kertomaan suhteestaan suomalaiseen ruokan ja kehittämään Suomen parasta kotiruokaa

porokaalipata

ruskista pekoni pannulla ( pane syrjään ) Lisää hiuk an rypsiöljyä ja paahda porojauheliha kevyesti ( pane syrjään )

Poroburger puolukkamajoneesilla

Kaikilla mausteilla (Gummerus 1997) 300 g porojauhelihaa. Freesaa hienonnettu sipuli voissa, hienonna rosmariini ja katajanmarja huhmaressa, lisää joukkoon