Porojauheliha reseptejä

0 Tallenna
Spaghetti porognese (hävikkiä vähentäen)

Spaghetti porognese (hävikkiä vähentäen)

Paista porojauheliha tilkassa öljyä, anna ruskistua, lisää sipulit ja kuullota. Jauhelihakastiketta pastalle ei ole tullut tehtyä aikoihin
0 Tallenna
Sinivalkoinen itsenäisyyspäivän menu

Sinivalkoinen itsenäisyyspäivän menu

Pirkka Porojauheliha oli miellyttävä uusi tuttavuus kun etsiskelin suomalaisia tuotteita tähän menuun
4 Tallenna
Syksyinen porolasagne

Syksyinen porolasagne

Ruskista porojauheliha kattilassa. n 300 g porojauhelihaa/poronkäristyslihaa. 300 g porojauhelihaa/poronkäristyslihaa
2 Tallenna
Poroperunaloota

Poroperunaloota

Porojauhelihan lisäksi muutin tuon sanan loora lootaksi. n 250 g porojauhelihaa. 250 g porojauhelihaa. Poroperunaloota on muunnelma arjen klassikosta eli Pehtoorin perunaloorasta
2 Tallenna
Pelmeneitä

Pelmeneitä

Näihin käytin loput siitä suurella huolella vaalitusta porojauhelihasta, mutta toki tähän voi käyttää mitä tahansa eläintä( tai no miksei vaikka pelkästään sieniäkin
1 Tallenna
Pohjoisen poroslidereitä

Pohjoisen poroslidereitä

Jota kautta pakkaseeni on sitten päätynyt porojauhelihaa. Porojauheliha on itsessään sen verran vähärasvaista, että sitä kannattaa sekoittaa joko johonkin rasvaisempaan jauhelihaan
0 Tallenna
Hyvää Suomesta : poropaimenen piiras

Hyvää Suomesta : poropaimenen piiras

Porojauhelihakastike. 2 pkt Pirkka - porojauhelihaa. 2 pkt Pirkka - porojauhelihaa. Hyvää Suomesta- kampanja haastoi bloggareita kertomaan suhteestaan suomalaiseen ruokan ja kehittämään Suomen parasta kotiruokaa
1 Tallenna

porokaalipata

ruskista pekoni pannulla ( pane syrjään ) Lisää hiuk an rypsiöljyä ja paahda porojauheliha kevyesti ( pane syrjään )
0 Tallenna

Riistahampurilainen ja puikularanskalaiset

200 g hirvi- tai porojauhelihaa. 1. Freesaa pannulla pilkottu sipuli ja pekoni, sekoita jäähtyneenä jauhelihan joukkoon
0 Tallenna

Poroburger puolukkamajoneesilla

Kaikilla mausteilla (Gummerus 1997) 300 g porojauhelihaa. Freesaa hienonnettu sipuli voissa, hienonna rosmariini ja katajanmarja huhmaressa, lisää joukkoon