Näihin käytin loput siitä suurella huolella vaalitusta porojauhelihasta, mutta toki tähän voi käyttää mitä tahansa eläintä( tai no miksei vaikka pelkästään sieniäkin
Porojauhelihan lisäksi muutin tuon sanan loora lootaksi. n 250 g porojauhelihaa. 250 g porojauhelihaa. Poroperunaloota on muunnelma arjen klassikosta eli Pehtoorin perunaloorasta
Jota kautta pakkaseeni on sitten päätynyt porojauhelihaa. Porojauheliha on itsessään sen verran vähärasvaista, että sitä kannattaa sekoittaa joko johonkin rasvaisempaan jauhelihaan
Porojauhelihakastike. 2 pkt Pirkka - porojauhelihaa. 2 pkt Pirkka - porojauhelihaa. Hyvää Suomesta- kampanja haastoi bloggareita kertomaan suhteestaan suomalaiseen ruokan ja kehittämään Suomen parasta kotiruokaa
Kaikilla mausteilla (Gummerus 1997) 300 g porojauhelihaa. Freesaa hienonnettu sipuli voissa, hienonna rosmariini ja katajanmarja huhmaressa, lisää joukkoon