Porsaanleike reseptejä

Juustotäytteiset porsaanleikkeet

4 porsaanleikettä. 1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. 2. Nuiji leikkeet ohuiksi. Mausta lihat suolalla ja pippurilla, paista pari minuuttia molemmin puolin

Paneroidut porsaanleikkeet

1. Mausta leikkeet suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Kääntele ne sitten ensin jauhossa, sitten vatkatussa munassa

Porsaanleike

Poista ulkofileestä kalvot terävällä veitsellä. Leikkaa neljä pihviä ja nuiji ohuiksi leikkeiksi. Mausta suolalla ja valkopippurilla

Porsaanleike bearnaise

Leikkaa liha tasakokoisiksi pihveiksi ja nuiji ne noin puolen sentin paksuisiksi leikkeiksi. Pyöräytä leikkeet ensin suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten rikotuissa valkuaisissa ja lopuksi uudelleen vehnäjauhoissa
Tonkatsu – japanilainen porsaanleike

Tonkatsu – japanilainen porsaanleike

Tonkatsu eli japanilainen porsaanleike – joka muistuttaa melko paljon itävaltalaista wiener schnitzeliä – valmistuu kuitenkin niin helposti ja vaivattomasti, ettei sitä tehdäkseen tarvitse edes ostaa ruotsinkielistä opaskirjaa
Leivitetyt broilerinleikkeet

Leivitetyt broilerinleikkeet

Leivitetyt broilerinleikkeet. Viikonloppua aloitellaan tällä kertaa broilerin ohut fileeleikkeiden leivityksellä
Sikahyvät Scaloppine al limone

Sikahyvät Scaloppine al limone

O. l. e. n. s. a. t. u. j. o. i. m. k. v. d. p. r. T. ,. ä. h. y. E. Y. ö. g. ". M. S. J. c. -. (. 2. ). 0. f. 1. &. L. H. U. 3. P. =. 4. K. *. /. N. 5. A. B. F. b. d l
1 + 1 = 3? Tonkatsu porsaankyljyksestä

1 + 1 = 3? Tonkatsu porsaankyljyksestä

Japanilaisissa ohjeissa tonkatsuun käytetään luutonta porsaanleikettä. Porsaankyljys taas niin on paljon maukkaampaa kuin porsaanleike

Juustoleikkeet

4 isoa porsaanleikettä. 1. Painele tai nuiji leikkeet litteämmiksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja paista pari minuuttia puoleltaan voissa pannulla

Leikkeet ja selleri-remoulade

6 isoa porsaanleikettä. 1. Sekoita kaikki selleri-remouladen ainekset. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna maustua viileässä pari tuntia

Punakaalia possukääryleiden kera

8 porsaanleikettä. 1. Sekoita kaalisuikaleet, luumut ja mausteet padassa. Tiputtele päälle muutama ruokalusikallinen viinietikkaa