4 porsaanleikettä. 1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. 2. Nuiji leikkeet ohuiksi. Mausta lihat suolalla ja pippurilla, paista pari minuuttia molemmin puolin
Leikkaa liha tasakokoisiksi pihveiksi ja nuiji ne noin puolen sentin paksuisiksi leikkeiksi. Pyöräytä leikkeet ensin suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten rikotuissa valkuaisissa ja lopuksi uudelleen vehnäjauhoissa
Tonkatsu eli japanilainen porsaanleike – joka muistuttaa melko paljon itävaltalaista wiener schnitzeliä – valmistuu kuitenkin niin helposti ja vaivattomasti, ettei sitä tehdäkseen tarvitse edes ostaa ruotsinkielistä opaskirjaa
Leikkaa liha neljäksi tasakokoiseksi pihviksi ja nuiji ne aivan ohuiksi paloiksi. Lusikoi salaattijuustokuutioita pihvin keskelle ja käännä se taskuksi
O. l. e. n. s. a. t. u. j. o. i. m. k. v. d. p. r. T. ,. ä. h. y. E. Y. ö. g. ". M. S. J. c. -. (. 2. ). 0. f. 1. &. L. H. U. 3. P. =. 4. K. *. /. N. 5. A. B. F. b. d l