Perinteinen prinsessakakku on vihreällä marsipaanilla päällystetty, kermaisella vaniljakiisselillä täytetty täytekakku – päätin kuitenkin tehdä juhliin tällaisen kermalla päällystetyn prinsessakakun, sillä lapset eivät niin välitä marsipaanista… Prinsessakakun vaniljatäyte tehdään ilman liivatetta, sillä kananmunasta tehty vaniljakiisseli hyytyy hyvin ja pitää täytteen kivasti koossa
Voit tehdä myös vaaleanpunaisen prinsessakakun. Kuorrutus ja koristelu. Älä leikkaa kakkupohjaa pyöreäksi, vaan kasaa vaniljamoussea kakun päälle isompi kerros, niin saat perinteisen prinsessakakun muotoa kakkuun
Koristelu. Taasko kakkua, kysyi Heini eilen koulusta tullessaan. No, eilen oli äitini syntymäpäivä ja sunnuntaina siskoni, joten eikös siinä ole riittävästi syitä kakun leipomiseen
Koristelu. Rakastettu prinsessakakku on inpiroinut minua monenlaisiin muunnelmiin jopa niin paljon, että Kinuskikissa taikoo -kirjassa prinsessa-bebet pääsivät kanteenkin (ja blogin taustakuvaan)
Tiitun kakkuun päätyi kolmas valtikkayritys, joka sekin katkesi koristelun aikana. Koristeluvinkkejä haimme Tiitun kanssa yhdessä Confetista ja päädyimme hopeahelmiin, syötäviin timantteihin ja pinkkiin kimallejauheeseen