Monelle kasvisruokailijalle on varmasti tuttu Elina Innasen kirjoittama Chocochili -blogi. Hiljattain sain postissa hänen uuden (ja toisen) keittokirjansa, josta olen edelleen todella innoissani
Tällä ohjeella valmistuu maailman parhain proteiinipannukakku. Herkullinen proteiinipannukakku syntyy helposti sekoittamalla taikinan ainekset yhteen ja paistamalla uunissa noin kahdenkymmenen minuutin ajan
Taisin jossain postauksessa luvata julkaista tämän kehittelemäni reseptin, joten tässä olis. ) Enjoy. Parasta näissä on gluteenittomuus, maidottomuus ja täyttävyys
Mä en tykkää yhtään paistaa lettuja, koska meidän nykyisessä asunnossa ei ole suodatinta ja talon huipparitkin on tosi harvakseltaan päällä -> se rasvankatku on aika hirveä
Olenko varmasti vaahdonnut tarpeeksi siitä, kuinka paljon pidän gramjauhoista = kikhernejauhoista. En varmaan vielä, sillä tästä pizzapohjasta en ole postannut
Kokeile myös proteiinipannukakkuja. Raakaleivonnan lisäksi olen innostunut myös proteiinileivonnasta. Minulle ei oikein sokeri ja vehnäjauho passaa, joten päätin jättää ne vain synttärikemuihin ym
Pakko kertoa teille tarina joka johti näiden sämpylöiden syntyyn. Mulla oli perjantai-iltana ihan järkyttävä herkkuhimo, olisin voinut vetää puol litraa Ben&Jerry'siä siltä istumalta
Päätin tehdä iltapalaksi proteiinipannukakkua, reseptejä on varmaan niin paljon kun tekijöitä. Itse en ole törmänny vielä ihan parhaaseen reseptiin, missä ei maistuisi liikaa proteiinijauhe läpi
Tällä kertaa pannariohjeeksi valikoitui The Good Morning-blogin uumenista löytynyt proteiinipannukakku, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan paljastui suussasulavan herkulliseksi ja todelliseksi päivän pelastajaksi