Puolukkapuuro on mielestäni aivan ihana syysherkku. Tänä vuonna intoani lisäsi se, että sain nauttia helsinkiläisen ravintola Bröd Punavuoren puolukkapuurojälkkärin, jossa modernin toteutuksen alta maistuivat kuitenkin mummolan maut
Puolukkapuuron kuuluu olla lohkeilevaa. En ole aikuisen elämäni aikana tehnyt puolukkapuuroa, mutta nyt kun kävin puolukassa (kauppahallissa) ryhdyin tekemään sitä
keittää, ikuinen klassikko, vatkattu puolukkapuuro. Vatkattu puolukkapuuro. Pitkästä aikaa söimme lohta. Valmistin sen parhaalla tavalla, yksinkertaisesti ruususuolassa
Nyt siellä hyllyillä näyttää useimmiten olevan näitä puolukkapuuroja. Aprikoosivispipuuro. Aprikoosivispipuuroa olen koittanut etsiä kaupoista aina, kun olen muistanut
RAAKA PUOLUKKAPUURO CHIASIEMENISTÄ. RAAKA PUOLUKKAPUURO CHIASIEMENISTÄ. Hyvää Uutta Vuotta. Vuosi 2015 on aluillaan, mutta ennen kuin siirrytään Paleokeittiössä uuteen vuoteen, niin muistellaanpa vielä hetki vanhaa