Nosta kypsät munkit valumaan leivinpaperin päälle ja pursota niihin heti lämpimänä täytetyllaa apuna käyttäen hilloa sisälle (pursotus tapahtuu ihan vain tökkäämällä täytetyllan terävä kärki munkin keskelle ja pusertamalla)
Laita kertakäyttöiseen pieneen pursotuspussiin Russian Tip tulppaanitylla. jos pursotus jää hieman suttuiseksi, pyyhkäise ruusujen välissä tyllan pää sormella puhtaaksi
ensinnäkin seos on paljon pehmeämpää, jolloin pursotus ei pysy välttämättä niin hyvin kasassa ja tekemäni sokerimassakoristeet upposivat pursotukseen ehkä turhankin hyvin
Pursotus ei sujunut tällä kertaa ihan mallikkaasti, mutta lopputulos oli maukas ja hyvä kuitenkin. Tein viime viikolla haukimakkaraa isälle hänen tuomasta melkein nelikiloisesta hauesta
Laita kermavaahto pursotuspussiin, jossa on Russian Bulbous -tylla. tekemäni Youtube-video, jossa noin minuutin kohdalla on näytetty ruusukkeiden pursotus kakun päälle)
Pursotin terälehtiä pätkissä, mutta jos haluaa spiraalin niin pursotusta voi vaan jatkaa yhtäsoittoa ja samalla pyörittää kakkuhyrrää tai muuta pyörivää alustaa