Röstiperunoiden kanssa syötiin pippurikastiketta valmispussista ja itsetehtyjä jauhelihapihvejä. Ruokatottumukseni ovat muuttuneet aika paljon parissakymmenessä vuodessa, mutta yhä ne eksoottiset röstiperunat maistuvat
Perunaröstejä saakin aina paistella aika pitkään miedolla lämmöllä, jotta keskeltäkin olisi kypsää, tai sitten pitää hoitaa röstien loppukypsennys uunissa, tai käyttää röstitaikinaan jo valmiiksi kypsennettyjä perunoita
Käytä reilusti voita ja paista röstit hitaasti. Tarjoa piparjuurella maustetut punajuuriröstit ja omena-kermaviilikastike pääruokana tai liha- tai kalaruoan lisäkkeenä
Syksyllä perheemme ruokavalio kääntyy kuin itsestään kasvispainotteiseksi. Vihannekset ovat parhaimmillaan ja metsästä saa sieniä kun vaan käy hakemassa
Nyt tein ensimmäistä kertaa röstiperunoita, siis yhden valtavan röstin, eräänlaisen perunapizzan. Tähän ohjeeseen tulee kananmuna, mutta rösti onnistuu kuulemma ilman sitäkin
Okonomiyaki (4 isoa paksuhkoa röstin kaltaista lettua). 4 isoa paksuhkoa röstin kaltaista lettua). Japanilainen munakas tai pyttis soluttautui kuin huomaamatta osaksi arkiruokailuamme reilut kaksi vuotta sitten
Ennen tarjoilua valmista röstiperunoista ja sipulista hampurilainen. Asettele perunarösti pohjaksi ja kanneksi ja lisää sipulit kolmeen kerrokseen röstien väliin
Röstitaikinaan voi siis surutta käyttää muitakin aineksia kuin punajuurta ja perunaa. Tarjoa kuumat röstit jugurttikastikkeen, granaattiomenan siementen ja couscousin kanssa