Tein siihen kyllä jonkun verran muutoksia, koska halusin piirakan täytteeseen cremefraichea. Näistä aineksista syntyi herkullinen raparperipiirakka hieman uudella twistillä
Tämä resepti on peräisin lapsuudenkodistani ja ehkä paras raparperipiirakka koskaan. CremeFraiche eli ranskankerma on kyytipoikana ihan täydellinen "match" tälle piirakalle
Ohje on hyvin samanlainen kuin maisemakahvilan raparperipiirakka tai mustikkapiirakka, paitsi puolet pienempi, ja maitotuotteita on käytetty sen mukaan mitä sattui olemaan käytettävissä
Levitä purkillinen ranskankermaa (cremefraiche) hillokkeen päälle tasaisesti. Mutta tämä on paras raparperipiirakka (ja ehkä jopa paras piirakka muutenkin
Raparperipiirakka. Kakun kanssa voi tarjota esimerkiksi kermavaahtoa tai cremefraichea. Kakun kanssa voi tarjota esimerkiksi kermavaahtoa tai cremefraichea
Raparperipiirakka. 300g cremefraichea. Eilen oli todella tehokas päivä pitkästä aikaa. Pitkästä aikaa viittaa siihen, kun olen ollut oikeasti todella väsynyt
raparperipiirakka, sadonkorjuupiirakka) sijaan myös uutta pohjan reseptiä. Suomessa suklaakakkujen kanssa tarjotaan usein kermavaahtoa, mutta Pariisissa sen seuraksi tuotiin cremefraichea