Vuoan erikoisuutena on pienet reiät, joiden ansiosta pohjasta tulee rapea ja se paistuu tasaisemmin. Pohja, makea murotaikina, 20cm halkaisijan vuokaan
Ohut pohja on ihanan rapea ja suussa sulava. Hedelmätorttu, makea hieno murotaikina ja upea vaniljainen sokerileipurin kreemi, siinäpä kahvipöydän kruunu tai aterian huikea, ellei peräti huikentelevainen päätös
Slow Food -yhdistyksen käsissä alkuruuaksi valmistui kalaympyrä ravintola Kaskiksen reseptillä ja Turun kauppahallissa toimivan Roots kitchenin reseptillä tehty kasvisruoka-annos, johon kuului misotofua, rapeaa kukkakaalia ja vihreää riisiä
Tässä kohtaa taikina on hieman samanlaista kuin murskattu keksi taikka kuiva murotaikina. Onnistunut pohja ottaa sopivasti väriä ja on todella rapea, mutta sisältä kuitenkin pieneltä osalta pehmeä
Tummaksi paahdettu kahvi vaatii jotain hedelmäistä ja makeaa parikseen joten suunnittelin tämän Mangosta valmistetun Tarte Tatinin sen makupariksi Tässä lievästi makea mutta rapeamurotaikina levitetään karamellisoitujen pihkanmakuisten mangoviipaleiden päälle, kypsennetään uunissa ja kumotaan tarjolle