Hakusanoilla raparperi ja kakku löysin paljon ihania raparperikakkureseptejä, mutta työn alle valikoitui lopulta tämä Hämmentäjän blogista löytynyt ohje
Kermaa vai maitoa. Kannattaako saostaa muullakin kuin keltuaisella. Keittiökemiaa vai maalaisjärkeä. Vaniljakastike on helppo valmistaa itse, vaikka matkan varrella tuntuu olevan monta mutkaa
T. ä. m. n. k. e. s. r. a. p. i. d. o. t. l. v. u. E. h. P. j. y. ,. O. D. J. ö. H. 2. 0. g. 4. 3. ½. (. 1. ). 5. -. /. K. 7. V. L. Y. 6. c. S. d l. t l
Kuumenna ja sekoita, kunnes kastike sakenee. Jos olet varma keittotaidoistasi, voit tehdä saman ilman vesihaudetta, mutta muista sekoittaa jatkuvasti äläkä kuumenna kastiketta kiehumispisteeseen asti
Tämä keväinen raparperikakku sopii enemmän kuin hyvin lähestyvän äitienpäivän kahvipöytään. Kannattaa etsiskellä syvän punaisia raparpereja, sillä kakun väri määräytyy täysin raparperien värin perusteella
V. i. k. o. s. t. e. n. u. a. v. ä. l. m. p. j. y. r. h. d. H. P. (. ). -. M. ö. E. ,. D. O. A. R. 2. 0. g. J. 7. 5. T. 9. 4. 1. /. 3. N. K. S. –. c. b. L. ) l. d l. t l. r k
E. d. e. l. i. s. t. ä. p. o. a. u. k. m. n. r. j. y. v. ,. h. K. J. T. -. b. g. M. ö. H. R. (. 2. 0. c. ). P. D. 1. 3. +. V. 5. S. 7. O. N. A. ❤ l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.