Se oli aika pehmeä, mutta samalla rapea - ei liian kova tai kuiva. Jossain vaiheessa koitin tehdä gluteenitonta pitsapohjaa gluteenittomista jauhoista, mutta siitä tuli kuiva, litteä ja kivikova
Oma pitsapohjani tällä ohjeella oli hyvin rapea, koossa tosi hyvin pysyvä ja täysin leikattava. Tämä ei liene pakollinen toiminto, mutta suositeltava, jotta pohjasta tulisi rapea eikä vetinen
Pohjasta tuli rapea ja maku oli ainakin kymmenen kertaa parempi kuin keittiön uunissa tehtynä. Meillä oli käytössä kaupan pakastealtaasta napatut valmiit pitsapohjat, sillä oman taikinan teko olisi ollut 50 hengelle liian iso homma
Miltäs kuulostaisi jos pakastimessa odottaisi sen ainaisen, kaupan pakastelaarista ongitun pitsan sijaan vegaanipohjainen, kukkakaalista tehty pitsapohja, jonka päällä on rapeat täytteet
On tehty kurpitsakeksejä, vegaanichorizoa, uutta jännittävää hummusta, nyhtökauraa uudella tavalla, härkistä kokeiltu, erilaista pitsapohjaa, puolukkaa ja kurpitsaa joka muodossa… Ehkä pitäisi vain pitää kokkaustauko, jotta ehtisi nämä vanhatkin kirjoittaa ylös
Levitä pitsapohjan päälle ketsuppia oman mauan mukaan, samoin oreganoa. Levitä kinkku- ja salamisuikaleet, paistettu pekonisilppu, valutetut herkkusienet, oman mauan mukaan valkosipulimurska sekä juustoraaste pitsapohjan päälle