Ravintola savoy reseptejä

Vuoden ravintola 2015 on Spis

- On hienoa, että vuoden ravintolan valinnasta on tullut erittäin haastavaa. Se on merkki siitä, että Suomessa tehdään ulkoisista paineista huolimatta kovaa ja pitkäjänteistä työtä paremman ravintolaelämyksen varmistamiseksi
Ravintola Faces ja muut ravintolavinkit Jurmalaan

Ravintola Faces ja muut ravintolavinkit Jurmalaan

Tässä vaiheessa arvostuksemme oli henkilökunnan asenteessa tapahtuneen muutoksen perusteella noussut jo melkoisesti ja tarjoilija vinkkasikin minulle ravintolan takahuoneesta löytyvästä sikarihuoneesta, joka olikin viihtyisin savukehuone Savoyn parvekkeen jälkeen

Keitetyt ravut Savoyn tapaan

RavintolaSavoyn tapaan keitettyjen rapujen ohje on peräisin Tiina Rantasen, Timo Viljakaisen ja Liisa Helaston Lauantaina Lautasella -keittokirjasta
Makunautintoja Mannerheimintieltä: ravintola Lyon

Makunautintoja Mannerheimintieltä: ravintola Lyon

Lehtovaaran, Eliten ja Savoyn kanssa. Se on pitänyt itsensä tasaisesti erilaisten luokitusten ja palkintojen piirissä aina, ja nyt huomasin ravintolan seinältä White Guide Nordicin uunituoreen suosituksen

Tässä on vuoden ravintola 2016 – Roux

Ravintola Rouxin miljöötä. Jo yhdeksänvuotias ravintola Roux on kunniakkaasti kantanut Lahden parhaan ravintolan titteliä avaamisestaan lähtien ja panostanut erinomaisen ruoan lisäksi myös hyvään palveluun

Paistettua hummeria

voita tai margariinia paistamiseen. Paista hummerinlihaa pannulla miedolla lämmöllä 3-4 minuuttia. Anna levätä folion sisällä pari minuuttia
Triplasellerisoppa

Triplasellerisoppa

Sellerikeiton inspiraation lähteenä toimi vaatimattomasti ravintolaSavoy Helsingissä. Minä istuin kiukkuisena ravintola Belgen alakerrassa suunnittelemassa iloista vanhapiikaelämää, kun mies saapui

Kare

Mausta kare ennen paistamista suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle öljyä ja paista kare kauniin väriseksi
Rapurapurallaa

Rapurapurallaa

Ravintolapäiväkin eksoottiset ihanuudet jäivät väliin kun olimme sinnikkäästi ajoittaneet samalle päivälle kräftskivamme
TOP 50 ravintolat vuonna 2012

TOP 50 ravintolat vuonna 2012

Savoy, Helsinki. Tätäkin ravintolaa (ja varsinkin sen härkäpastaa) on tullut ylistettyä vähän liikaakin, mutta en mä ihan väärässä ole voinut olla koska tämä suloinen pikkuinen ravintola nousee Suomen parhaimmistoon

Vorschmack

1. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Leikkaa lihat n. 3 cm. n kuutioiksi. Kuori ja viipaloi sipulit ja silppua valkosipulinkynnet

Ainahan se on Mielessä: syöminen

Miele kutsui maanantaina tutustumaan Vantaalla sijaitsevaan esittelytilaansa, ja samalla kokeilemaan keittiökoneita käytännössä ravintolaSavoyn keittiöpäällikkö Kari Aihisen kanssa
Lobo-Dog: Insanely Good

Lobo-Dog: Insanely Good

RavintolaSavoyn sommelier Antti Uusitalo tietää kertoa jopa saunashampanjan yleistymisestä – tuolla palkinnolla minutkin kieltämättä saisi löylyihin