Friggs on tuonut juuri markkinoille uudet ohuet riisikakut, joissa makuina ovat pellavansiemen ja rosmariini, chiasiemen ja merisuola sekä hampunsiemen ja mustapippuri
Täytetyt riisikakut olivat kivaa ja herkullista pientä naposteltavaa ja aion tehdä niitä ehdottomasti toistekin näillä täytteillä vaikka tälläinen extemporekokeilu olikin
* yhteistyössä Friggs-riisikakut ja Ruoka. Näistä suosikikseni muodostui ehdottomasti tuo Pellavansiemen&Rosmariiniriisikakut, jotka maistuivat herkullisilta ihan itsekseenkin - plussaa myös ohuudesta
Kuka muu muistaa riisikakut lapsuuden herkkuna. Nykyään makuhermoni ovat kuitenkin edistyneet sen verran, että riisikakut ovat herkullisia sellaisenaankin
Ehkä tuo ajatus gluteenittomien tuotteiden mausta ja rakenteesta tulee "vanhoilta" ajoilta, jolloin gluteenittomien tuotteiden saanti ei ollut läheskään näin monipuolista kuin nykyään, ja valmiita herkkuja oli suunnilleen vain kuivat, mauttomat riisikakut
Sivele Friggs riisikakut ketsupilla. Äänestämällä voit voittaa 100e lahjakortin ja vuoden riisikakut. Nämä pienet välipalapizzat ovat suorastaan syntisen hyviä ja
Murennetut riisikakut. Onko täydellisen smoothien resepti vielä hakusessa. Tässä omat vinkkini sekä täydellisen makuiseen että tasapainoisen ravitsevaan smoothieen
Aamupalaksi paistettua jauhelihaa, avocadoa, vesimelonia, riisikakkua + kinkkua+ avocado, vettä ja kahvia // välipalaksi cashewpähkinöitä, omenaa, vettä ja kahvia // lounalla edellisen päivän iltaruokaa // anoppilassa spagettia ja jauhelihakastiketta + salaattia // kahvin kanssa Lidlin korvapuustista puolikas (ei kuvaa) // iltapalaksi välipalalle tehdyt riisikakut maapähkinävoilla ja banaanilla
Myös maustamattomat riisikakut kevyesti siveltynä maapähkinävoilla ja banaanin/omenan siivuilla on herkkua ja sopivat myös gluteenittomaan ja maidottomaan ruokavalioon