Sekoita broilerin dry rub -mausteseos. Mausteseos hierotaan lihan pintaan ennen kypsennystä, ja se voidaan poistaa osittain lihan pinnalta ennen kypsennystä tai jättää lihan pintaan kypsennyksen sekä myös syömisen ajaksi
T-BBQ mausteseos maustaa pihvitaikinaa ja pihvien pintaan ripottelin reilusti Savu Rubia. Rubin sisältämä sokeri karamellisoitui pihvin pintaan ja tämä oli kirsikka kakun päälle
Ensin valmistetaan red rub -mausteseos, jolla pulled pork pallero sitten maustetaan. RED RUB. Kaikki aineet sekoitetaan vain huolellisesti keskenään ja mausteseos on valmis
Rubina oli se, mikä jäi hirven niskasta ja kauriin lavasta yli, liemenä oli lientä edelliseltä kerralta kun tein hirvenposkia sekä hanhilientä (kyllä, rasvattomat liemet säilyvät hyvin pakastettuna)
Ostettiin possua, johon hierottiin mausteseos, ja kaadettiin omenahume päälle. 2 kg possun niskaa, kassleria tai muuta rasvaista ruhon osaa, 5 rkl kuivamausteseosta (tee itse tai osta, me ostettiin Poppamiehen Slow Food Rub), 4 dl omenamehua, 4 rkl bbq-kastiketta
Hankkimani Poppamiehen mausteseos kyllä sopi tähän erinomaisesti. Kätevimmin maustat lihan laittamalla sen suureen minigrip-pussiin ja pussillisen mausteseosta perään