Runebergintorttu ilman kananmunaa reseptejä

Runebergintortut

Runebergintortut

D Nou hätä, runebergin tortut onnistuvat ilman sitäkin, vaikka tällainen kaavoihin kangistunut ihminen meinasi vetää itkupotkuraivarit kauppoihin soitellessa aromin tiimoilta
Runebergintortut

Runebergintortut

Koska Runebergin päivä on tulossa nyt tulevana perjantaina, ajattelin tehdä sen kunniaksi runebergintorttuja vähän ennakkoon
Gluteenittomat runebergintortut

Gluteenittomat runebergintortut

Runebergin päivän lähestyessä valitsin maistiaiseksi kirjan laajasta reseptivalikoimasta Runebergintorttujen ohjeen
Runebergintortut minikoossa

Runebergintortut minikoossa

K. a. n. s. l. i. r. u. o. j. m. e. J. L. R. b. g. k. t. y. ä. ö. d. (. ). 5. h. p. v. ,. F. A. /. -. T. M. N. I. E. f. 1. 2. U. S. B. G. O. 6. 0. 3. +. 7. P. V. 9. c. D. d l. t l
Runebergintortut

Runebergintortut

(Voitele ja korppujauhota silikoninen runerbergin/muffinssivuoka) Lusikoi taikina runebergintorttuvuokiin (tai muffinivuokiin)
Runebergintorttuja raakana kiitos!

Runebergintorttuja raakana kiitos!

 Vähän jännittyneenä tartuin lusikkaan ja maistelin ensimmäistä kertaa elämässäni raakaa runebergintorttua
Runebergintortut

Runebergintortut

En ole koskaan ollut mikään Runebergintorttu-fani, joten otin vapauden muokata reseptiä hieman omanlaisekseni
Runebergintortut

Runebergintortut

E. i. l. e. n. o. p. a. k. v. ä. R. u. b. r. g. t. j. ,. s. m. h. Ä. d. N. V. O. T. f. I. 1. /. 2. L. y. S. M. P. 0. 5. J. d l. t l
Tavalliset runebergintortut, rakkaudella

Tavalliset runebergintortut, rakkaudella

Runebergintorttuihin liittyy minulla oivallus. n tortut ovat vaan MAAILMAN PARHAITA. Siitä on jo kymmenisen vuotta, kun leivoin torttuja (itse asiassa viimeksi

Parhaat runebergintortut (V)

Olihan näitä runebergintorttuja hehkutettava jo otsikossa. Paistamisesta voisi sen verran sanoa, että jos pidät erityisen paljon rapeista ulkokuorista, niin paista tortut ilman muffinipaperivuokia
Runebergintortut

Runebergintortut

150g margariinia1 1/2 dl sokeria2 kananmunaa1 dl jauhettua mantelia1 dl murennettuja piparkakkuja tms. 2 kananmunaa

Kirsikkaiset runebergintortut

1. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan
Runebergintortut

Runebergintortut

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan
Runebergintortut

Runebergintortut

Lisää jäähtyneisiin Runebergintorttuihin vielä kiiltävä hillosilmä. Perinteisin runebergintorttujen mauste on punssi, mutta myös rommilla tai konjakilla kostutetuilla tortuilla on kannattajansa

Kevennetyt runebergintortut

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon kuivat aineet (mausteet kannattaa sekoittaa ensin jauhoihin)

Runebergintortut

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat vaahtoon vatkaten yksitellen. Lisää kuivat aineet. Mikäli kotoa/kaupasta ei löydy manteliuutetta tai et pidä sen melko voimakkaasta mausta, voit käyttää torttujen mausteena hyvin myös mantelilikööriä ja / tai kardemummaa