Runebergintorttu ilman mantelia reseptejä

Runebergintortut

Runebergintortut

Lueskelin tuossa viime vuoden runebergintorttupäivitystä ja kappas, olin uhonnut hakevani jo vuosi sitten karvasmanteliaromia kaupasta
Runebergintortut

Runebergintortut

D Nou hätä, runebergin tortut onnistuvat ilman sitäkin, vaikka tällainen kaavoihin kangistunut ihminen meinasi vetää itkupotkuraivarit kauppoihin soitellessa aromin tiimoilta
Runebergintortut

Runebergintortut

Koska Runebergin päivä on tulossa nyt tulevana perjantaina, ajattelin tehdä sen kunniaksi runebergintorttuja vähän ennakkoon
Runebergintorttu

Runebergintorttu

ja tänään näitä herkullisia runebergintorttuja leivottiin meillä. Minirunebergintorttuja tehdessä voitele ja korppujauhota minimuffinssivuoka
Runebergintortut minikoossa

Runebergintortut minikoossa

K. a. n. s. l. i. r. u. o. j. m. e. J. L. R. b. g. k. t. y. ä. ö. d. (. ). 5. h. p. v. ,. F. A. /. -. T. M. N. I. E. f. 1. 2. U. S. B. G. O. 6. 0. 3. +. 7. P. V. 9. c. D. d l. t l
Gluteeniton runebergintorttu

Gluteeniton runebergintorttu

Tuli tehtyä tosi hyvää Runebergintorttua. Joka hävisi hyvin nopeasti parempiin suihin. Suosittelen kyllä kokeilemaan
Runebergintortut

Runebergintortut

(Voitele ja korppujauhota silikoninen runerbergin/muffinssivuoka) Lusikoi taikina runebergintorttuvuokiin (tai muffinivuokiin)
Runebergintorttuja raakana kiitos!

Runebergintorttuja raakana kiitos!

 Vähän jännittyneenä tartuin lusikkaan ja maistelin ensimmäistä kertaa elämässäni raakaa runebergintorttua
Runebergintortut

Runebergintortut

En ole koskaan ollut mikään Runebergintorttu-fani, joten otin vapauden muokata reseptiä hieman omanlaisekseni
Runebergintortut

Runebergintortut

E. i. l. e. n. o. p. a. k. v. ä. R. u. b. r. g. t. j. ,. s. m. h. Ä. d. N. V. O. T. f. I. 1. /. 2. L. y. S. M. P. 0. 5. J. d l. t l

Parhaat runebergintortut (V)

Olihan näitä runebergintorttuja hehkutettava jo otsikossa. Paistamisesta voisi sen verran sanoa, että jos pidät erityisen paljon rapeista ulkokuorista, niin paista tortut ilman muffinipaperivuokia
Runebergintortut

Runebergintortut

150g margariinia1 1/2 dl sokeria2 kananmunaa1 dl jauhettua mantelia1 dl murennettuja piparkakkuja tms. 1 dl jauhettua mantelia

Kirsikkaiset runebergintortut

1. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan
Runebergintortut

Runebergintortut

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan
Runebergintortut

Runebergintortut

Lisää jäähtyneisiin Runebergintorttuihin vielä kiiltävä hillosilmä. Perinteisin runebergintorttujen mauste on punssi, mutta myös rommilla tai konjakilla kostutetuilla tortuilla on kannattajansa

Kevennetyt runebergintortut

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon kuivat aineet (mausteet kannattaa sekoittaa ensin jauhoihin)