Rypsiporsaan reseptejä

Ylikypsää rypsiporsaan niskaa

1 kg rypsiporsaan niskaa. Hiero lihaan suolaa, valkopippuria ja tuoretta timjamia. Laita liha paistopussiin tai kannelliseen uuniastiaan ja anna maustua yön yli
Possua ylkypsäksi haudutettuna

Possua ylkypsäksi haudutettuna

Nimittäin käteeni osui lihahyllyltä juuri sopivan muheva rypsiporsaan lapapala. 1,2 kg rypsiporsaan lapaa. 1,2 kg rypsiporsaan lapaa
Uunissa haudutettua possupataa

Uunissa haudutettua possupataa

300g HK maustamatonta rypsiporsaan filesuikaleita. 300g HK maustamatonta rypsiporsaan filesuikaleita. Mun vuoro oli tehdä ruokaa kun viettelin vapaapäivää pääsykokeisiin lukiessa
Opiskelijan ruokaohjeita

Opiskelijan ruokaohjeita

400 g rypsiporsaan maustamattomia suikaleita (HK). Leivontablogini saa uuden pikantin mausteen ruokapostauksen muodossa
Haudutettu häränlihapata

Haudutettu häränlihapata

100 g rypsiporsaan kylkiviipaleita. 100 g rypsiporsaan kylkiviipaleita. Herkuttelimme tänään haudutetulla häränlihapadalla
Maukas possuwokki

Maukas possuwokki

1HK Rypsiporsaan maukkaampi ja mureampi maustamaton lihasuikale. 1öljy - 2 rkl HK Rypsiporsaan maukkaampi ja mureampi maustamaton lihasuikale - 400 g suola mustapippuri soijakastike - 1 rkl vesi - 1 dl porkkana - 1-2 lehtiselleri - 2 valkosipulinkynsi - 2 purjosipuli - 1 kesäkurpitsa - 1 babypinaatti - 100 g
Suomalainen lenkkimakkaraspagetti

Suomalainen lenkkimakkaraspagetti

Tämä rypsiporsaan syömättömyys on minulle periaatekysymys, en halua syödä sitä, jollei sitä minulle jossain vahingossa tarjota tietämättäni, tämä on sama asenne joka aikoinaan teki minusta kasvissyöjän, perisuomalainen itsepäisyys, ja tässä kohtaan nyt saman asian, kova luu ei lankea ennen kuin polvet on hakattu tohjoksi, tai jotain mutta koska itse valmistan makkaraa joka kesä grillaamiseen, minua nyt kiinnostaa hyvin suuresti nämä kyseiset raaka-makkarat, vaikka ne ovat valmistettu rypsipossusta
Superherkullinen kookospossuwokki

Superherkullinen kookospossuwokki

- 800g rypsiporsaan suikaleita (meillä toinen maustamaton, toinen kermapippurimarinadissa). 800g rypsiporsaan suikaleita (meillä toinen maustamaton, toinen kermapippurimarinadissa)
| Mureaa lihaa padassa

| Mureaa lihaa padassa

Mureaakin mureampi lihapata- Lihasuikaleita (porsasta tai nautaa, meillä oli rypsiporsaan suikaleita)- Sipulia pilkottuna- 1 rkl ruokaöljyä tai nokare margariinia/voita- 1 prk (2 dl) Arla Keittiö Ruokakerma Valkohomejuusto- 1 prk (120 g) Arla Keittiö Smetana perinteinen- 3 dl vettä- Mustapippuria, ripaus suolaa ja haluamia mausteitaKuumenna paistinpannu ja lisää pannulle öljyä tai nokare margariinia/voita

Stroganoff & vihreä salaatti

2 kpl rypsiporsaan paistisuikale lootaa. Tämä ei oo nin perinteinen Stroganoff. Tää on liharuoka mun tapaan
Ex tempore ruoka

Ex tempore ruoka

Olin ostanut kaupasta Rypsiporsaan fileesuikaleita Italian tomaatti-basilika mausteella. 1 rs (300g) Rypsiporsaan fileesuikale Italian tomaatti-basilika. 4 annosta 1 rs (300g) Rypsiporsaan fileesuikale Italian tomaatti-basilika

Pihailua ja hapankaalikeittoa

400 g rypsiporsaan maustamattomia lihasuikaleita. Molemmat hevoset saivat vapaapäivän, joten mulla oli aikaa tehdä vaikka mitä
Täyteläinen possukastike

Täyteläinen possukastike

Yleensä en liputa valmiiksi marinoitujen lihojen puolesta, mutta tähän sopii loistavasti kerma-pippuri marinoita rypsiporsaan possusuikale