Yhdistä kulhossa loput korianterista ja 0,5 dl hienonnettua salottisipulia, 2 rkl limettimehua, paloitellut kirsikat, hienonnettu chili sekä oliiviöljy ja mausta suolalla ja mustapippurilla
Muffinit irtosivat vahapintaisista muoteista hyvin ja kirsikat näkyivät pysyneen taikinassa vaihtelevalla korkeudella, ne eivät olleet valuneet kaikki pohjalle
Yhdistä kulhossa loput korianterista ja 0,5 dl hienonnettua salottisipulia, 2 rkl limettimehua, paloitellut kirsikat, hienonnettu chili sekä oliiviöljy ja mausta suolalla ja mustapippurilla
Luulin joskus aikanani, etten pidä kirsikoista, koska ainoa kosketukseni kirsikoihin olivat ne säilötytällötyskirsikat - eihän niillä ole yksinkertaisesti mitään tekemistä kirsikoiden kanssa
Ja koska olin surauttanut kirsikat vähän liiankin hienoksi monitoimikoneella (ja siksi suosittelenkin tekemään hienonnuksen veitsellä), tuli kirsikkatäytteestä vähän liian vetistä ja se lähti sekoittumaan juustomassaan, niin teinpäs sitten niin että muutamalla harkitulla nuolijan vedolla tein kakusta ikäänkuin marmorikuvioidun