- Lisää joukkoon öljy, jauhot ja kuivahiiva. Iltateen kanssa on mukava maistella välillä jotakin suolaista ja pelkät juustosarvet tuntuivat hieman tylsiltä
pss kuivahiivaa. Nämä sarvet eivät ole mitään rapeita croissantteja, vaan taikina on miltei. taikina sekoittamalla kulhossa jauhot, psyllium ja kuivahiiva
pussi kuivahiivaa. Sarvet voi toki täyttää mielensä mukaan, ja pinalle voi ripotella seesaminsiementen sijaan unikonsiemeniä, juustoraastetta tai vaikka sormisuolaa
Yksi lapsuuden suosikeista oli jonkinlaiset mantelisarvet. Ohjeessani mantelimassa kieputetaan pötköksi taikinan sisään, mutta hienostuneemmat mantelisarvet saat, jos jaksat muovata mantelimassasta lähes koko taikinakolmion kokoisen ohuen läpyskän, joka rullautuu sarven sisään kuin kääretortun täyte
Nämä sarvet ovat olleet viime aikoina suosikkileivonnaiseni mitä tulee suolaiseen leivontaan. Sarvet katoavatkin hetkessä pöydästä silloin kun niitä teen
Lämmitä maito ja sekoita jauhot sekä kuivahiiva nesteen joukkoon. Tähän leipäviikkoon sopii mielestäni hyvin nämä viikonloppuna leipomani täytetyt sarvet