Savulohta kaupasta ei löytynyt, mutta savusiikaa oli, joten laitoin piirakoihin sitä. Täyte. Eräs ystäväni pyysi minua leipomaan opettajien kokoukseen suolaisena tarjottavana gluteenittoman lohipiirakan
Lohi-juustotäyte. Alun perin oli tarkoitus tehdä äitienpäivän suolainen herkku kylmäsavulohesta, mutta huomasin kylmäaltaassa olevan savusiikaa tarjouksessa, joten päätin tehdä kakun siitä
täyte. 1 ruodottomaksi perattu savusiika, ahven tai pieni lahna. Halkaise kesäkurpitsat pitkittäin, koverra siemenosa pois niin, että kurpitsat näyttävät veneiltä
Savusiikakakku. Täyte. Hienonna savusiika, purjo ja tilli. Lisää loput täyteainekset. Täyte. 450 g savusiikaa (perattuna). 450 g savusiikaa (perattuna)
Minä halusin riisipalleroideni sisälle savusiika-majoneesi tahnaa ja munakasta. Yleensä riisi puristetaan kolmion muotoiseksi ja sen sisällä voi olla jokin täyte
Savusiikatäyte. Tässä kaksi lempi uuniperunan täytettä, mitä olen hionut vuosien saatossa. Valmistin lounaan viidelle, ja tein kaksi täytettä ja riittivät mainiosti, eli muuta määriä syöjien mukaan tai jos teet vaan yhtä tahnaa niin tuplaa määrää
Täyte. ·voita tai margariiniaTäyte. ·250 g savusiikaa tai muuta savukalaa·1 prk (200 g) raejuustoa·1 prk (125 g) ranskankermaa·1-2 sipulia varsineen (tai pala purjosipulia)·n
-Kinkku-juustokakku-Porotäyte-Kylmäsavulohitäyte-Tulinenbroileri/katkarapu-Savukala/katkaraputäyte-Maksamakkaratahna-Valkoinen peruskastike = täyte myös