Seesami-Sriracha-kanaa ja porkkanoita. Onpahan enemmän supermaukasta seesamikastiketta ruokailijoille. Pannulla paahdetut porkkanat, rapea kana yhdistettynä sopivan tuliseen kastikkeeseen tarvitsee seurakseen vain keitettyä riisiä, ja täydellinen nopea perjantai-illan ruoka on valmis
Käytän kiinalaiseen ruokaa usein seesamiöljyä ja maapähkinäöljyä, seesamia vain maustamiseen koska sillä on pistävän maku jos sen käyttöä liioittelee ja maanpähkinäöljyä sekä paistamiseen että salaatteihin sen neutraalin maun takia
Ripottelin päälle valkoisia ja mustia seesamin siemeniä. Testattu on jo Ayam penyet- indonesialainen kana, hodarit japanilaisittain sekä useampi pikkeli
Öljyt (oliivi, kookos, seesami, pellava. Kana, kananmunat. Ja tämä onnistuu syömällä oikein ensimmäiset 3-4 viikkoa, jonka aikana ei saa lipsua hiilareiden määrässä. 2kpl paistetut kananmunat. 15g seesamiöljy. 3kpl kananmunan valkuainen. 1kpl kananmuna kokonainen. 2kpl paistetut kananmunat. 15g seesamiöljy. 3kpl kananmunan valkuainen. 1kpl kananmuna kokonainen