… joku kermapohjainen…nyt keksin sherrykastike. Sherrykastike. Tässä eräänä päivänä alkoi tehdä mieli possun lihaa, kun syystä tai toisesta sitä ei oltu pitkään aikaan syöty
Viikuna-sherrykastike. Pahoittelen pitkää bloggaustaukoa. Viime aikoina ei ole riittänyt paukkuja reseptien etsimiseen tai keksimiseen, vaan olen kierrättänyt keittiössäni samoja vanhoja
Sherrykastike. Ylikypsäksi haudutettu, ja grillissä glaseerattu porsaankylki. Tämä pitkään haudutettu luuton porsaankylki suorastaan sulaa suuhun, ja maistuu erinomaisesti hapankaalin ja pekonin kanssa
Näissä maisemissa, tämän oven takana. Siellä on yksi Suomen kuuluisimmista ravintoloista. Paikka, jonne Matti Pellonpään kerrotaan kääntäneen postinsa asuessaan Tampereella
Perinteisten juustojen, maustekurkkujen ja salaattien lisäksi strutsipurilaisemme kätkivät sisälleen puolukka-punasipulihilloketta sekä sherrykastiketta, johon sekoitimme riivityn lihamme kokonaisuudessaan
Sherrykastike. Tämä kastike sopii erityisesti porsaan lihalle. Minulla on pakkasessa eri lihoista tekemiäni omia demi-glaseja, ja paistoliemiä, mutta voit käyttää myös kaupan demejä
Sherrykastike lihalle, kalalle, kasviksille. ) Sherrykastike lihalle, kalalle, kasviksille. Tämä kastike on oikeasti maailman paras (mielestäni ainakin)