Sherrykastike. Ylikypsäksi haudutettu, ja grillissä glaseerattu porsaankylki. Tämä pitkään haudutettu luuton porsaankylki suorastaan sulaa suuhun, ja maistuu erinomaisesti hapankaalin ja pekonin kanssa
Täyteläinen sherrykastikelihalle, kalalle tai kasviksille. Perinteisten juustojen, maustekurkkujen ja salaattien lisäksi strutsipurilaisemme kätkivät sisälleen puolukka-punasipulihilloketta sekä sherrykastiketta, johon sekoitimme riivityn lihamme kokonaisuudessaan
Älä leikkaa kyljyksen sivussa olevaa rasvaa pois, sillä se antaa lihalle mehevyyttä. −Etsä mitenkään pliiiiiiiis haluais syödä tänä viikonloppuna possua
Tämä kastike sopii erityisesti porsaan lihalle. Sherrykastike. Minulla on pakkasessa eri lihoista tekemiäni omia demi-glaseja, ja paistoliemiä, mutta voit käyttää myös kaupan demejä
Sherrykastikelihalle, kalalle, kasviksille. ) Sherrykastikelihalle, kalalle, kasviksille. 1 liemikuutio (kala jos teet kalalle, liha jos lihalle, kana jos kanalle ja kasvis jos kasviksille). 1 liemikuutio (kala jos teet kalalle, liha jos lihalle, kana jos kanalle ja kasvis jos kasviksille)