Tässä pitkästä aikaa yksi suolainen ohje ja peräti blogini toinen suolainen piirakka. Tässä pitkästä aikaa yksi suolainen ohje ja peräti blogini toinen suolainen piirakka
Osallistun itsekin paljastamalla huippusalaisen sipulipiirakkaniohjeen. Syntyi Riitan sipulipiirakka, jossa on pehmeän makeaksi haudutettua sipulia, voinen pohja, kermainen munamaito ja täyteläistä gruyère-juustoa terävöittämään makua
Myöhemmin laitan kakun kuvaa ja ohjetta. Ohje yhteishyvä ruoka 2/11-lehdestä. Eli hyvää viikonalkua. Viikonloppuna ei tullut postailtua, kun olimme mummollani kylässä
Tosi harvoin tulee paistettua mitään, mutta eilen satuin lueskelemaan äitini luona Glorian Ruoka&Viini -lehteä, ja siellä oli niin hyvännäköinen sipulipiirakan ohje, että sitä oli ihan pakko kokeilla
Tämä ohje on viimeisimmästä Glorian Ruoka ja Viini -lehdestä. Ohjeeseen kuuluu ehdottomasti myös lehden viinisuositus eli Alsacelainen viini Gewurztraminer "Hugel"
Itkettävän ihana sipulipiirakka. Tämä Pirkasta bongattu sipulipiirakan ohje on koreillut testattavien listalla jo pitkään, mutta en vaan ole saanut tämä tehtyä
Siinä keskustelun soljuessa söimme samalla feta-kasvispiirakkaa, sipulipiirakkaa ja mojitosalaattia. Feta-kasvispiirakan alkuperäinen ohje löytyi täältä
Antti Vahteran ohje, jonka mukaan olen tätä tehnyt MONTA kertaa. Valmistusohje. Viiniharrastajan vuosikellossa [yliopistolla kaikki asiat tapahtuvat vuosikellon rytmissä, joten minulle jäänyt tämä sieltä] marraskuun lopussa on kaksi merkkipaalua