Kakun kuuluu olla sisältä hieman kostea. Sulata suklaa ja rasva. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää hieman jäähtynyt suklaa-margariiniseos, jauhot, vanilliinisokeri ja murskatut saksanpähkinät muna-sokerivaahtoon
Hillotulla inkiväärillä maustettua tumman tummaa sisältä vielä valuvaa ja pehmeätä suklaakakkua. tumma suklaa, tai siis oikeastaan tumma kaakaojauhe sisältää niin paljon miellehyvää aiheuttavia aineita kuten anandamidia, fenyylietyyliamiinia mutta myös MAO eli mono-amiinokasidaasi-estäjä, joka on joidenkin aivojen välittäjäaineiden ”takaisin ottaja”, se siis kierrättää näitä määrättyjä välittäjäaineita
Suklaakakun tulee jäädä sisältä pehmeän valuvaksi. Ranskalainen suklaakakku on nimensä mukaisesti todella suklainen, ja sen sisustan kuuluu olla kostea ja valuva
sisältävään altaaseen jäähtymään. Mehevän kosteasuklaakakkupohja. Tässä ihana kakku, jossa käytin edellä mainitsemaani täydellisen mehevää suklaakakkupohjaa
Voitele kakkuvuoka sisältä rasvalla hyvin ja jauhota rasvoitettu pinta, jottei kakku jää kiinni. Sellainen perinteinen kakkuvuokaan leivottu, joka säilyy todella hyvin ja on maukas, sopivan kostea ja mukava kaffen kanssa
sisältä ihanan kostea ja suussa sulavan suklainen. Tällä kakulla on monta nimeä - mutakakku - italialainen suklaakakku - Torta di Cioccolato - Giovannan torttu - mutta mutakakku antanee kuvan siitä, millainen kakku on kyseessä
Sopivasti sisältäkosteasuklaakakku ei myöskään jättänyt kylmäksi. Kala oli vielä kosteasisältä ja sen kanssa oli rapeiksi kypsytettyjä kasviksia sekä makumaailmaan sopiva kastike
Maailman paras suklaakakku (Sikke Sumari)3 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta1 tl suolaa2 dl kaakaojauhetta3,2 dl sokeria (reilu 2 dl)2 dl fariinisokeria3 dl (n. 30 minuuttia, kunnes kakku on melkein kypsä, mutta sisältä vielä kostea. Kakkua paistoin noin 35 minuuttia, ja kakku olisi ehkä saanut jäädä hieman kosteammaksi, seuraavalla kerralla kokeilen 30 minuuttia, paistoaika on varmaan uunikohtainen
Kakun kuuluu olla kosteasisältä. Tein tällä viikolla taas ihanaa suklaakakkua nimeltään 'Death by Chocolate', johon olen ensimmäisen kerran törmännyt Mansikkamäki-blogissa
Kaada taikina irtopohjaiseen, voideltuu noin 24-senttiseen vuokaan ja paista 180 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes kakku on melkein kypsä, mutta sisältä vielä kostea
Sellainen, joka on sisältä niin kostea ja mehevä, että kakkulapio uppoa sen mustaan sisukseen kuin veitsi lämpimänä kesäpäivänä pöydällä sulaneeseen voihin