Sisältä kostea suklaakakku reseptejä

Isoisän suklaakakku

Isoisän suklaakakku

Ideana on että kakku saa muhia rauhassa, eikä ehdi kuivua sisältä. Kakku on kostea ja täyteläinen, suussa sulava ja ihanan syntinen

Amerikkalainen suklaakakku

Kakun kuuluu olla sisältä hieman kostea. Sulata suklaa ja rasva. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää hieman jäähtynyt suklaa-margariiniseos, jauhot, vanilliinisokeri ja murskatut saksanpähkinät muna-sokerivaahtoon
Inkiväärinen tumma suklaakakku

Inkiväärinen tumma suklaakakku

Hillotulla inkiväärillä maustettua tumman tummaa sisältä vielä valuvaa ja pehmeätä suklaakakkua. tumma suklaa, tai siis oikeastaan tumma kaakaojauhe sisältää niin paljon miellehyvää aiheuttavia aineita kuten anandamidia, fenyylietyyliamiinia mutta myös MAO eli mono-amiinokasidaasi-estäjä, joka on joidenkin aivojen välittäjäaineiden ”takaisin ottaja”, se siis kierrättää näitä määrättyjä välittäjäaineita
Vadelma-suklaakakku

Vadelma-suklaakakku

sisältävään altaaseen jäähtymään. Mehevän kosteasuklaakakkupohja. Tässä ihana kakku, jossa käytin edellä mainitsemaani täydellisen mehevää suklaakakkupohjaa
Taatelikakku, suklaamoussen ja Munkintien kera

Taatelikakku, suklaamoussen ja Munkintien kera

Voitele kakkuvuoka sisältä rasvalla hyvin ja jauhota rasvoitettu pinta, jottei kakku jää kiinni. Sellainen perinteinen kakkuvuokaan leivottu, joka säilyy todella hyvin ja on maukas, sopivan kostea ja mukava kaffen kanssa
Mutakakku

Mutakakku

sisältä ihanan kostea ja suussa sulavan suklainen. Tällä kakulla on monta nimeä - mutakakku - italialainen suklaakakku - Torta di Cioccolato - Giovannan torttu - mutta mutakakku antanee kuvan siitä, millainen kakku on kyseessä

Kungfu Kitchen | vaativan kulinaristin elämys?

Sopivasti sisältäkosteasuklaakakku ei myöskään jättänyt kylmäksi. Kala oli vielä kosteasisältä ja sen kanssa oli rapeiksi kypsytettyjä kasviksia sekä makumaailmaan sopiva kastike
Suklaakakkua

Suklaakakkua

Maailman paras suklaakakku (Sikke Sumari)3 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta1 tl suolaa2 dl kaakaojauhetta3,2 dl sokeria (reilu 2 dl)2 dl fariinisokeria3 dl (n. 30 minuuttia, kunnes kakku on melkein kypsä, mutta sisältä vielä kostea. Kakkua paistoin noin 35 minuuttia, ja kakku olisi ehkä saanut jäädä hieman kosteammaksi, seuraavalla kerralla kokeilen 30 minuuttia, paistoaika on varmaan uunikohtainen
Suklaakakkua osa I

Suklaakakkua osa I

Kakun kuuluu olla kosteasisältä. Tein tällä viikolla taas ihanaa suklaakakkua nimeltään 'Death by Chocolate', johon olen ensimmäisen kerran törmännyt Mansikkamäki-blogissa
Keittiöjumalattaren suklaakakkua

Keittiöjumalattaren suklaakakkua

Kaada taikina irtopohjaiseen, voideltuu noin 24-senttiseen vuokaan ja paista 180 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes kakku on melkein kypsä, mutta sisältä vielä kostea

Maailman paras suklaakakku

mutta sisältä vielä kostea. Maailman paras suklaakakku. 3 dl vehnäjauhoja. 1 tl leivinjauhetta. 1 tl suolaa. 2 dl kaakaojauhetta

SUKLAAHERKKUJA

Kakun kuuluu jäädä sisältä vähän kosteaksi,. Kakku saa jäädä sisältä pehmeäksi. Kakun tulee jäädä keskeltä vähän kosteaksi