Sitruuna suklaakakku tai appelsiini suklaakakku, riippuen siitä kumpaa marmeladia käyttää. keltaista luumua ohuina lastuina (lämmitä nopesti(uunissa) ennen lautaselle laittoa), italialaista marenkia, paahdettua valkosuklaamurua, sitruunasiirappia, mantelikeksi ja suklaaganachea tai mantelikeksimurua, yrttejä,(puolukkaa), kuivattuja pieniä kukkien terälehtiä ellei tuoreita ole saatavilla
Mausta seos sokerilla, vaniljalla ja sitruunamehulla. Kävin maaliskuisten synttäreideni alla pitkästä aikaa tukussa ja sieltä löysin paistonkestävää mangomarmeladia, uutuus on tullut kauppoihin ilmeisesti vasta hetki sitten
Pese sitruuna ja raasta sen kuori kattilaan. Purkita marmeladi puhtaisiin kuumiin lasipurkkeihin. Poista terävällä veitsellä hedelmän valkoinen osa, leikkaa sitruuna viipaleiksi, lisää viipaleet kattilaan ja kaada päälle hillosokeri ja loraus vettä
Mandariinimarmeladi maistuu paahtoleivällä ja tuo lautaselle häivähdyksen etelän aurinkoa. Kuori pois pinnalle kertynyt vaahto ja kaada marmeladi kahteen hyvin pestyyn purkkiin
Skonssien kanssa sopii erilaiset kreemit, hillot, marmeladit ja maustetut kermat. 1 rkl sitruuna mehu. Skonssit ilahduttivat meitä sunnuntai päivällisen jälkiruokana