Vaahdota kerma sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi. Sekoita juusto kerman joukkoon varovasti nostellen. Kaada liivateseos varovasti kermaseoksen joukkoon ja sekoita tasaiseksi
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahdon joukkoon kuoriraaste, jogurtti ja sitruunatahna. Mittaa toiseen kattilaan keltaisen kuorrutteen kerma ja glukoosisiirappi ja toiseen kattilaan salmiakkimixeri ja glukoosisiirappi
Yhdistä sula voi, kuoriraaste, kerma ja limoncello. Ehkäpä siksi myös Ateljé Finnen sitruunakakun nimellä kulkeva kostea, makean kirpeä sitruunakakku osui suoraan kakkusydämeeni
sokerikakkupohja, kerma + hyydykejauhe ja marjat. Kevään juhlakausi starttaa viikonloppuna kun juhlitaan koulunpäättäjäisiä, lakkiasia, kesäloman alkua ja ammattiin valmistuvia
=sitruunakakku. KERMAKAKKU ON, NIMESTÄÄN HUOLIMATTA, PEHMEÄ MAUSTEKAKKU. Isoäidin sitruunainen kermakakku antoi mansikoille ja valkosuklaalle raikkaan pohjan
ATELJÉ FINNEN SITRUUNAKAKKU. Lisää voi, kuoriraaste, kerma ja limoncello ja sekoita. Kermavaahto hiukan maustettuna sopii hyvin kumppaniksi, miksei jäätelökin, joten tämä käy hyvin jälkiruoasta
No, sitruunakakkua itseasiassa vein taannoin myös työkavereille – koska sen säilyvyys ei ole samaa luokkaa, kuin esim tämän suklaapraliinitortun, joka käytännössä vastaa suklaapatukkaa piirakan muotoon levitettynä
Tarjoa sitruunakakku esim. Laita suklaa (+ tomusokeri) astiaan, kaada kiehuva kerma päälle. Älä vatkaa vispilällä, vaan sulata rauhallisesti käännellen suklaata kerman sekaan, kunnes seos on kiiltävää ja tasaista
D Vatkaa tuorejuusto notkeaksi ja lisää siihen vaahdotettu kerma. -2 dl kuohukermaa. 2 dl kuohukermaa. Nappasin tämän ihanan reseptin Crazy for Crust -blogista