Lammasmureke. 0,5 dl tummaa soijarouhetta. Ilman lisättyä suolaa tämän koko murekeannoksen, lihassa luontaisesti oleva suolamäärä on 1,2 g. 0,5 dl tummaa soijarouhetta
Käytän paljon ihan nomaalia kuivattua soijarouhetta ja jotenkin minulla oli sellainen ajatus, että tämäkin tuote (niin kuin muut Hälsans kök tuotteet) olisi niin hyvä, että soijarouheet jäisi jatkossa
Soijarouhettakin käytän, mutta tämän tuotteen maku on koukuttanut Ruusperin emännän. Käytän nykyisin tosi paljon Hälsans kökin Färssiä eli kasvismureketta joka on valmistettu soijaproteiinista
Varsin toimivia raaka-aineita ovat myös pavut, soijarouheet, tofu, juurekset ja vihannekset. Mitä käytetään murekemassan mureuttajaksi jos korppujauhot eivät käy