Muutama oululainen blogisti haastettiin mukaan kehittämään Madetoja-salin kahvila Preludille väliaikatarjoiluksi sopivia suolaisia ja makeita luomuksia
Tämän maistuvan reseptin löysin Jenni Höijerin kirjauutuudesta Sokerileipurin salaisuudet. Tänä kesänä ei oikein ollut muuta vaihtoehtoa juhannuskakuksi kuin britakakku
Tarvitset 23 cm. n irtopohjavuoan ja noin 18 cm leveän, vähintään 4 cm syvän astian (esim. kattila). 1. Keitä mustikoita ja sokeria noin 5-10 minuuttia
En ole mikään leipuri, varsinkaan sokerileipuri ja vaikkei tulos koskaan, ainakaan vielä koskaan, ole ollut ammattimaisen kondiittorin aikaan saaman näköistä harrastan edelleen näitä pieniä herkkuja ja sanotaan että harjoitus tekee mestarin, joten toivoa tulevaisuudessa on