ganachea, kakkutikkuja, marenkeja, karkkeja, suklaata, marjoja. Tummasta ja vaaleasta kääretorttupohjasta leivottu ja valmiin käärityn tortun palasista koottu herkullinen torni suklaaputouksin ja herkuin
Valmista suklaaganache. Lemon curdiin voisi lisätä lisää sokeria (Alla oleva ohje on juuri se, jolla oman curdini tein), tai jopa lantrata mehua hieman, tämä mun oma oli meinaan aika kirpakkaa (Ei sillä ettenkö tykkää) ja peitti hieman tuota ganachen makua
Häihin ja hautajaisiin tehtiin suklaakonvehteja, jotka vieraat ottivat muistoksi. Nykyisin vuorauksen muodostavat kääretorttu- tai kakkuviipaleet tai rengasmuottia vasten ladotut sormikeksit, täytteen muodostaa mousse, bavarois, jäätelö, sorbet tai näiden yhdistelmä
Suklaanystävän herkkukääre. Satuin juuri näkemään jonkun kakkuleipuriohjelman, jossa valmistettiin ganache ja sitä käytettiin kermavaantoon yhdistettynä kakuntäytteessä
Oikeastaan suklaa oli kyllä sulatettu konvehteja varten mutta koska temperointi epäonnistui toistamiseen luovuin konvehdeista ja käytin jäljelle jääneen suklaa tähän sekä tein täytteeksi tarkoitetusta ganachestasuklaakakun mutta siitä lisää myöhemmin