Suklaaganache kuorrutus taisi silti riittää hyvin alkuperäisen ohjeen mukaisesti. Tässä lyhyempi posti kesällä tekemästäni appelsiini suklaa nakedcakesta, jonka valmistin äidin järjestämiin kesäkekkereihin
Maidoton ja munaton suklaakakkuganachella. Jos vain olisi helteisempi kesä ollut, olisin tehnyt varmasti usempia erilaisia smoothieita ja jäätelöitä, mutta kun kesä oli mitä oli niin päädyin suklaakakkuun
Suklaaganache kruununa. Anna ganachen hieman jäähtyä ja jähmettyä ennen kaatamista kakun päälle. Suklaaosa oli täyteläisen suklaista ja appelsiinikerros raikkaudellaan kevensi kokonaisuutta
suklaata, suklaata, suklaata, kinuskia, suklaata. Heipsan. Tänään onkin vuorossa niiiiin överi synttärikakku ettei rajaakaan (överi on meidän toinen nimi, joten ah)
Suklaaganache. Koristeena pikkuruisia suklaamunia, sitruunamelissaa ja sokerimassakukkasia. Ota kakku jääkaapista ja kaada hieman jäähtynyt ganache kakun päälle