Nyt kakuissa on panostettu vielä entistä enemmän mehevään pohjaan ja kakun makuun eikä kakkua kuorruteta ollenkaan vaan koristellaan esimerkiksi suklaalla ja tuoreilla marjoilla
Tein äitienpäiväksi myös tämän pienen minttu-suklaajuustokakun. Näihin marenkeihin kannattaa käyttää joko italialaista marenkia tai sveitsiläistä marenkia
Sekoita jäähtynyt suklaa ja marenkivoikreemi keskenään tasaiseksi. Italialainen marenki. Kirjoittelen jossain vaiheessa blogiin noiden kakkujen ohjeita, mutta tässä nyt ensin yksi macaron -ohje taas lisää, eli suklaa macarons
Sulata ja jäähdytä suklaa. Sekoita sulatettu suklaa ja vanilliinivaahto tuorejuuston joukkoon. Pane jälkiruokamaljoihin kerroksittain marenkeja, marjoja ja valkosuklaavaahtoa
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita jähtynyt noin kädenlämpöinen suklaa tuorejuuston joukkoon ja lisää kermavaahto suklaa-tuorejuusto seokseen ja sekoita hyvin
Kahden rapean sitkeä marenkiruusukkeen välissä on ohut kerros suklaata. Makea, miedosti mansikkainen marenki rapsahti suussa reilusti, ja luulinkin sen murenevan kokonaan lattialle
Joskus on vaan ihan pakko saada suklaakakkua. Sellaista en kuitenkaan tällä kertaa tehnyt, vaan tein simppelin suklaakakun, jonka välissä ja päällä on geishamousse
suklaa ja marenki. Sulata suklaa. Marenki. Lisää jäähtynyt sula suklaa taikinaan. Sen jälkeen jatkoin vielä vatkaamista hetken pöydällä jotta marenki jäähtyy
Marenkikoristeet. Poista hyytyneen kakun ympäriltä irtopohjavuoka ja valuta päälle suklaaganachea. Pursota marenkivaahtoa tähtityllalla leivinpaperin päälle
Tummanpuhuvaa tyyliä jatkaa mustaherukka ja laku-suklaamousse. Kuorrutteena toimii ganache ja koristeena suklaakuorrutetta, lakuja ,marenkeja ja kaikenlaista pientä ihanaa strösseliä ja sokerihelmeä