Kakun pinnalle levitin suklaakreemiä ja valutin päälle suklaaganachea. Suklaakakkupohja. Suklaaganache. Valmista suklaakakkupohja mielellään täyttöä edeltävänä päivänä
suklaaganachen valmistusta. Maitosuklaaganache. Levitä ganache edellisen kakkupohjan päälle ja siirrä jääkaappiin odottamaan kinuskivaahto-kerroksen valmistuksen ajaksi
Kuorrutuksena on suklaaganachea. Suklaakakku. Jos ganache tuntuu jäähdyttyäänkin liian löysältä, sen voi korjata lisäämällä joukkoon suklaata ja kuumentamalla sen uudelleen
Kakun kruunaa suklaaganache ja tuoreet marjat, tällä kertaa käytin mustikoita mutta tuoreet mansikat, vadelmat, karhunvatukat jne sopivat myös loistavasti yhteen kakun kanssa
Ajatus oli että ganache valuisi juuri ettei osuisi tarjoilualustalle mutta liian myöhään tajusin että ritilän päällähän se olisi pitänyt tehdä ja sitten siirtää tarjoilualustalle
Maidoton ja munaton suklaakakkuganachella. Jos vain olisi helteisempi kesä ollut, olisin tehnyt varmasti usempia erilaisia smoothieita ja jäätelöitä, mutta kun kesä oli mitä oli niin päädyin suklaakakkuun
Ihanan kostean ja tahmean kakkupohjan välissä ja päällä on vielä suklaaganachea. Suklaaganache on aivan mahtava keksintö, joka sopii mihin vain – tryffeleihin, kuppikakkujen koristeeksi, korvapuustien väliin, dippaukseen jne