) suklaakakkupohja ja päällisessä maistui suklaan lisäksi raikas piparminttu. Tällä kertaa tein tuon monia ihastuttaneen Mielettömän mehevän suklaakakkupohjan aavistuksen kevennettyä
Kun kriteerinä vielä on gluteenittomuus, on helppo päätyä suklaakakkuun. Kuorrutteen määrä on ohjeessa aika runsas, ja meillä jäikin melkein puolet täytteestä odottamaan pakastimeen seuraavaa suklaakakkua
testailin suklaakakkupohjaa munattomana. Kostea suklaakakku kaakaokermalla / munaton. Tämä kakku syntyi kun löysin kaapista maitojauheen, jonka parasta
Tässä ohje suklaakakkuun jonka ohjeen lupasin julkaista vielä tällä viikolla. Tämä suklaakakku on ehdottomasti yksi mehevimmistä ja kosteimmista suklaakakuista jonka olen koskaan leiponut
Tämä suklaakakku on ihanan tiivis, uskomattoman suklainen ja todella helppo valmistaa. Viime aikoina on tullut tehtyä paljon kaiken näköisiä sitruunaisia juttuja joten tässä vastapainoksi minun yhden lempisuklaakakun ohje
Kuorruta kakku joko kermavaahdolla tai marengilla. 1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munavaahtoon siivilän läpi
Sulata suklaa ja rasva. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää hieman jäähtynyt suklaa-margariiniseos, jauhot, vanilliinisokeri ja murskatut saksanpähkinät muna-sokerivaahtoon