s. u. n. t. a. i. 2. 8. j. o. l. k. 0. 1. 4. J. h. v. d. e. m. T. ä. p. r. H. S. -. ,. ö. K. y. g. R. V. (. ). I. A. c. 3. 5. %. 6. 7. O. E. L. P. *. b. ". B. w. F. M. N. 9. D. U. ) l. d l. t l. J e. H i
Koristele kakku tomusokerilla ja tarjoile lisänä vadelmakastiketta. 1. Sulata margariini kattilassa. Nosta kattila syrjään ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa
Kahden yön Tallinnan-reissu aloitti vuotemme 2019 varsin iloisissa merkeissä. Ennen matkaa jännitimme kuinka tuulet vaikuttaisivat laivamatkaamme, mutta laivan sijaan jouduimmekin loppujen lopuksi jännittämään sitä, ehdimmekö rautatieasemalta satamaan ajoissa
Pari ruokalusikallista kakkutaikinassa antaa mukavan maun suklaakakkuun. Suklaaterriini tai suklaapasteija 8 munankeltuaista 275 g sokeria 300 g voita 150 g kaakaojauhetta 150 g suklaata 60 g tomusokeria 1/2 l vispikermaaVatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi
Ateria huipentui suklaakakkuun, vadelmakastikkeella sekä jäätelöllä ja chilillä. Pitkän hiljaiselon jälkeen oli taas aika pistää kutsut postiin ja kehitellä uusi viinimaistelu ilta
Hienonna tölkillinen säilöttyä aprikoosia, lisää vadelmakastiketta ja mausta maun mukaan sokerilla. Paulin ”suklaakakku” on oikeastaan suklaakuorrutus, jota voi levittää täytekakun väliin ja päälle