Suklaakakkupohja on mukavaa vaihtelua täytekakun pohjana. Suklaakakkupohja. Suklaakakkupohja on tiivistä, joten ole tarkka että kakku on varmasti kypsä
Paistoin suklaakakkuun kaksi suklaakakkupohjaa, jotka leikkasin vielä molemmat kahteen osaan. Näin kakkuun tuli 4 kerrosta suklaakakkupohjaa. Suklaakakkupohja (halkaisija 24 cm). 3 munaa. Mikäli kakussasi on 2 rahkakerrosta, tee muuten samoin, mutta käytä aineita kaksinkertainen määrä ja mikäli rahkakerroksia on kolme kuten kuvan kakussa, käytä aineksia kolminkertaisesti (eli 6 dl vispikermaa, 6 dl päärynärahkaa, 6 liivatelehteä, 6 rkl vettä). 3 munaa
Tämän kakun kakkupohja on mehevä suklaakakkupohja ja se sisältää tummaa suklaata, pehmeä sisus on ihanaa valkosuklaamoussea ja päälle valutettu (kakun epäonnistunein asia) on maitosuklaaganache, jonka tosiaan hiukan möhlin tällä kertaa
) suklaakakkupohja ja päällisessä maistui suklaan lisäksi raikas piparminttu. Tällä kertaa tein tuon monia ihastuttaneen Mielettömän mehevän suklaakakkupohjan aavistuksen kevennettyä
Korkea suklaakakkupohja. Yhteistyössä Baileys Korkea suklaakakkupohja. 5 munaa. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 60 minuuttia. 5 munaa 150 g tummaa suklaata
Pakasteessa olevasta Kuningattaren suklaakakkupohjasta saa 10 minuutissa kakun. Tämä pohja oli 26 cm vuoassa tehty ja nyt suklaa ei valunut yhtään yli, niin kuin joskus käy 24 cm pohjan kanssa. 2 munaa. Halkaisija 24-26 cm. 26 cm. 2 munaa 2 dl sokeria (vaahdota munat ja sokeri)
Mietinkin, että jos kakkua olisi paistanut pidempään kunnolla kypsäksi, se olisi saattanut pysyä kauttaaltaan koholla ja siitä olisi tullut herkullinen suklaakakkupohja
Ohje on muokattu blogini suosituksi tulleesta Mielettömän mehevän suklaakakkupohjan ohjeesta. Tuota suklaakakkupohjaahan on todella helppo käsitellä, vaikka kakkulevy olisikin ohuemman puoleinen