Päällinen. Pakasteessa olevasta Kuningattaren suklaakakkupohjasta saa 10 minuutissa kakun. Pitäisi aina olla hätävarapohja pakastimessa, vaikkei pohjan tekeminenkään kyllä kauan vie aikaa
-) Tässä siis syntisen hyvän, mutta hyvyyttä täynnä olevan suklaakakun resepti. Päällinen. Nyt jaksaa taas raakakakkuilla, eilisen someahdistuksen jälkeen
Päällinen on pehmeän suklainen. Päällinen. Raakasuklaakakut ovat todella petollisia. Niitä voisi syödä palatolkulla, sillä niistä ei tule yhtään ähky olo tai maha kipeäksi tavallisen suklaan sijaan
Sitten ota lusikka ja ala kaadella ganachea suklaakakun päälle. Eli kakku jossa on sokerikakkupohja, kuivakakkupohja murskattuna, puolukkavaniljamousse, sokerikuorrutepäällinen jonka päällä on suklaakakku suklaapuolukkamoussella ja kaikki on kuorrutettu suklaaganchella
Torstai-iltana leivoin suklaakakun lisäksi myös mausteisen glögitortun. Siellä tortun glögi-päällinen oli hyydytetty hillosokerilla ja itsellänikin hillosokeripaketti löytyi kaapista, joten päätin tehdäkin niin