Lisää mausteet ja feta. Ohje kuitenkin kehiin (noin 16 kpl)400 g jauhelihaa1 tl suolaa4 1/2 dl vehnäjauhoja1 rkl leivinjauhetta3 tl chilimausteseosta200 g fetaakourallinen silputtua tuoretta basilikaa 1 rkl oreganoa4 valksipulinkynttä murskattuna1 tl mustapippuria2 kananmunaa3 dl maitoa3/4 dl oliiviöljyäKuumenna uuni 175 asteeseen. Täytä muffinivuuat ja paista noin 25 minuuttia, kunnes muffinit saavat väriä. 200 g fetaa
Suolaisetmuffinit maistuvat pekonille, oliiveille ja fetajuustolle. Suolaisetmuffinit käyvät hyvin keittojen kylkeen, brunssille tai miksipä ei vaikka myös juhlapöytään
Kolmantena tein focacciaa, jota varten olin ostanut fetaa sekä aurinkokuivattua tomaattia. Ei ollenkaan mureneva ja fetat sekä tomaatit antoivat ihanaa makua
Suolaisetmuffinit tarttuvat helposti kiinni paperisiin vuokiin. Suolaiset leivonnaiset. Nämä muffinit eivät olleet kuivia nähneetkään, vaan olivat pehmeitä ja todella meheviä
SUOLAISETMUFFINIT. Pilko feta, aurinkokuivatuttomaatit ja sipuli pieneksi silpuksi. SUOLAISETMUFFINIT. Lisää taikinaan feta, aurinkokuivattutomaatti ja sipuli ja sekoita